in

Alarmshock: Deze armband geeft je een schok wanneer je snoozed

Alarmshock is een polsband en dock die zijn ontworpen om je uit bed te krijgen. Je stelt je Alarmshock in, de draagbare armband om je pols en je gaat naar bed. Simpel…

Wanneer het tijd is om je dag te beginnen, wordt je gewekt door geluid en trillingen die uit de polsband komen. Je hebt 2 minuten om het alarm op het dock te deactiveren en de polsband te ontgrendelen. Als je het niet op tijd haalt, krijg je een elektrische schok!!!

Hoe langer je in bed blijft, hoe krachtiger en frequenter de schokken worden. Nooit meer verslapen dus want niemand wilt zo wakker worden! “The alarm device designed to kill the snooze button forever. A commitment to making more of your life”.

De polsband heeft een vergrendeling die alleen met het dock geopend kan worden. Het dock kan trouwens ook je telefoon opladen dus het is multifunctioneel. Gewoon in een andere kamer zetten dat ding, zoals de badkamer of huiskamer en je bent golden!

Het gaat hier wel om eek kickstarter project dus je kan het bestellen via deze link.We weten EINDELIJK de releasedatum van “YOU” seizoen 2

RibUiTjELijf: Efteling gaat alle ticketprijzen verlagen