in

Ajax heeft contract met Nouri formeel opgezegd

Ajax heeft het contract met Adbelhak Nouri formeel opgezegd. De club heeft tot nu steeds het salaris doorbetaald van de speler die in 2017 ineenstortte tijdens een wedstrijd tegen Werder Bremen. Hij kon daarna niet meer voetballen.

Dat staat op de website van RTL Nieuws.

Vorige week werden we allemaal nog een keer emotioneel verrast met nieuws over Nouri en dat het beetje bij beetje beter met hem gaat. Dat artikel is nog steeds te lezen via deze link.

Zijn broer zei daar o.a. het volgende over:

“Hij ligt niet in coma. Hij is wakker, hij niest, eet en boert. We kijken televisie met hem, soms is hij emotioneel, maar vaak is er ook een glimlach op zijn gezicht.”⁣

Nu is er naar voren gekomen dat Ajax officieel het contract met Nouri niet meer verlengd. De Telegraaf schrijft dat de club met de familie Nouri in gesprek blijft over verdere stappen.

Het contract van “Appie” loopt op 1 juli 2020 af en de club moest voor 1 april aangeven of ze het contract wilde verlengen of beëindigen. Anders wordt het contract automatisch verlengd met de zelfde voorwaarden.Ladies: leuke nieuwe TikTok trend voor als je man aan het gamen is

Eerste trailer van horrorfilm Peninsula, opvolger van Train to Busan is hier!