in

AHA! Dit is dus waarom je boos bent als je honger hebt

Im not mad, bitch i am HUNGRY!!!!

Ik zeg je eerlijk, als ik honger heb kan je beter NIET in me weg gaan staan want ik ben dan chagrijnig als de tering. Herkenbaar? We weten nu dankzij Cosmopolitan waardoor dit komt.

Het schijnt dus dat je bloedsuikerspiegel lager is dan normaal wat eigenlijk ook heel normaal is in dit geval. Hierdoor maak je meer cortisol en adrenaline aan. Cortisol is dus een stresshormoon, net als adrenaline.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen met deze hormonen in hun bloed zich agressiever gedragen tegenover andere mensen in hun omgeving. Hoe langer je dus wacht met eten, hoe erger je mood dus kan worden. De oplossing is echter heel simpel. Eat some delicious food.

De manier waarop dit werd onderzocht is nogal een apart verhaaltje. Koppels werden gevraagd om een spelletje met elkaar te spelen. De verliezer kreeg daarna een koptelefoon op met super irritante geluiden. De winnaar bepaalde dus hoe lang de verliezer de koptelefoon op moest.

Winnaars met honger lieten de ander VEEL langer lijden dan de winnaars zonder honger. Go figure…Vrouw uit UK werd gearresteerd voor constant zeuren om huisklusjes die niet door man werden gedaan

Nova dropt video voor zijn single – Reality check