in

Agentenpester Said is een nachtmerrie voor de politie #LMFAO

Capture

HoofdagentSaid is een regelrechte nachtmerrie voor agenten in Lelystad. Hij maakt ze het leven zuur met zijn insta account.

Hij kan ongestoord zijn gang aan omdat de politie hem voorlopig niks kan maken. Hij scoort op zijn Instragam met foto’s in uniform en filmpjes met irritant gedrag.

,,Niet huilen hè omdat je te weinig aandacht van me krijgt,” zegt Said tegen een agente die geïrriteerd in een politieauto stapt. Als ze zit, houdt hij zijn filmende mobieltje voor de voorruit: ,,Hé lelijkerd!”

De 22-jarige Said heeft van agenten plagen zijn levensdoel gemaakt. Waarom Said dit doet? “Ze moeten me niet”, vertelt hij. ,,Ze vallen mij ook lastig. Altijd fouilleren…”

Vooral de wijkagent zou het op hem hebben voorzien. ‘Die achtervolgt me.’ Said, die geen baan heeft en ook geen opleiding volgt, vermeldt zijn achternaam niet. Hij wil voorkomen dat zijn familie wordt aangesproken. ,,Ik word al herkend op straat”, lacht hij.

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

Hij poseert ook op foto’s met politie uniformen aan. Hij is ook aangehouden voor het stel van uniformen maar ze moesten hem weer laten gaan. Dat bleek dus waarschijnlijk niet het geval te zijn. Het filmen en jennen van agenten op straat maakt ze woedend maar ingrijpen doen ze niet. Het is namelijk niet verboden om te filmen op de openbare weg.

Het OM heet de zaak onder de loep. Zelfs de landelijke politie volgt de zaak.

Klaas Wilting, oud-politieman en nu mediatrainer vindt dat agenten politiepester Said een ‘schop onder de kont’ moeten geven. Officieel mag dat niet, ‘maar deze heeft hij dan van mij’. Terugpesten kan ook, zegt Wilting. ,,Bijvoorbeeld door hem steeds te controleren. Maar dan verlaag je je tot zijn niveau.”

Check onze nieuwe studiosessie via deze link.

Bron: AD#Lines4Lines 2016: Sessie 2 – aCtive

Gers Pardoel bracht nieuwe video uit voor – Met Mij