in

Agent ontslagen nadat hij vrouw in handboeien keihard in het gezicht sloeg

Agenten, en vooral agenten in de VS moeten zich leren te beheersen. Sommige arrestanten zijn gewoon vervelend vooral met een slok op.

Een politieagent uit Vermont werd onlangs ontslagen nadat hij een geboeide vrouw in het gezicht had geslagen.

Verontrustende CCTV-opnames gemaakt op 14 maart toont Sergeant Jason Lawton die Amy Connelly, 35, in een wachtkamer op de politie van St. Albans neerslaat met een verwoestende uppercut.

Connelly, uit Highgate, was naar verluidt dronken geweest toen ze eerder die avond het shirt van een man in een bar scheurde. Ze werd gearresteerd en naar het station gebracht nadat ze weigerde de bar te verlaten.

Eenmaal op het station beweren officieren dat Connelly maar tegen de celdeur bleef trappen en weigerde te stoppen. Ze werd gewaarschuwd nadat haar celdeur werd opengemaakt en weigerde te gaan zitten waardoor ze een hele flinke dauw kreeg van de agent in kwestie. Ze stond op en wilde de agent terugschoppen maar kreeg er vervolgens nog een uppercut overheen.

Sergeant Lawton heeft verklaard dat hij Connelly in het gezicht sloeg in een poging om controle over de situatie te krijgen en een einde te maken aan haar agressieve gedrag. De American Civil Liberties Union (ACLU) van Vermont heeft het incident echter beschreven als een voorbeeld van ‘politie brutaliteit’.

Zijn leidinggevende “Chief Taylor” vertelde aan WCAX News dat hij sergeant Lawton nooit zou hebben aangenomen als hij had geweten dat hij in staat was zijn geduld te verliezen op de manier die in de beelden wordt getoond:

I’ve been doing this for 44 years. I don’t approve of anything like that. Nobody gets to engage in behaviour that’s abusive, I don’t want people to think that behaviour reflects the values of this organisation. It does not.

Once you look into it and watch the video, I think the video is self-explanatory, If you shouldn’t be wearing a badge and a gun, part of my job is to make sure you’re not.YouTuber uploadt schaamteloos onbewerkte video, waarin ze haar hond mishandeld

Macaulay Culkin reageert op Home Alone reboot met hilarische foto