in

Afschuwelijk: Vrouw lokt hoogzwangere meisje met gratis kleertjes en snijdt baby uit haar buik

Een hoogzwangere meisje van nog maar 19 jaar oud werd onlangs gruwelijk afgeslacht om haar baby. Marlen Ochoa-Lopez had een advertentie op Facebook gezet omdat ze op zoek was naar een kinderwagen en babykleertjes. Een vrouw reageerde en zei dat ze wat gratis spullen had en lokte haar naar haar toe. De 19-jarige werd vervolgens gewurgd en de baby werd uit haar lichaam gesneden.

De politie van Chicago maakte deze zaak gister bekend. De nacht ervoor werd de lichaam van het meisje gevonden in een vuilnisbak in de achtertuin van de 46-jarige Clarisa Figueroa. De vrouw, haar 40-jarige vriend en haar 24-jarige dochter zijn aangehouden. De 46-jarige vrouw wilde naar alle waarschijnlijkheid het kind zelf houden en opvoeden. Ze is twee jaar geleden zelf een volwassen zoon kwijtgeraakt.

De link werd echter niet meteen gelegd. De 19-jarige was al drie weken vermist. Pas vanaf 7 mei kwam Figueroa in beeld als mogelijke verdachte. Vrienden van het slachtoffer wezen de politie op de communicatie die plaats had gevonden tussen de jonge vrouw en de mogelijke dader. Dat gebeurde in een Facebookgroep voor (aanstaande) moeders.

Figueroa was zelfs een inzamelingsactie begonnen via Facebook en GoFundMe om geld op te halen voor de aanstaande begrafenis van haar baby? Het is echt een bizar verhaal. De politie wilde de vrouw ondervragen na DNA tests, maar die zou zogenaamd in het ziekenhuis liggen met een beenblessure en was net bevallen van een kind, volgens haar dochter.

Moeder en dochter zijn nu aangehouden voor moord. De vriend van de vrouw is aangehouden voor het helpen verhullen van de misdaad.

We vragen God om ons te helpen ons kind in goede gezondheid terug te krijgen’’, zegt Yiovanni Lopez, de vader van de baby. ,,Het is een geschenk dat mijn vrouw ons heeft nagelaten.’’

De drie daders op een rijtje:Koning Willem-Alexander onverwacht op bezoek bij moslims tijdens iftar

Mario Cash gaat helemaal HAMMER in zijn nieuwe 101Barz sessie