in

Afrojack EXPOSED door Ex en aangeklaagd voor 25 miljoen

capture

Maak je klaar om HEEL veel gekke shit te lezen over Afrojack want als je zijn ex mag geloven is hij niet helemaal barki deze gast.

Afrojack, echte naam Nick van de Wall, wordt aangeklaagd door zijn ex voor 25 miljoen. Ze beweert dat hij een controlefreak is, obsessief gedrag vertoont en haar gedurende hun hele relatie heeft lastiggevallen met zijn gedrag waardoor zij familie en vrienden in de steek heeft moeten laten en zelfs haar baan is kwijtgeraakt.

Afrojack zou op een gegeven moment zelfs gedreigd hebben met zelfmoord als zijn ex ‘Meditz’ niet deed wat hij wilde.

13108623_1687067031541639_1604825219_n

Meditz vertelt dat ze ooit bruidsmeisje was bij de bruiloft van een vriendin maar helemaal plat gebeld werd door van de Wall en zodoende de hele bruiloft heeft gemist terwijl ze er wel was. Daarnaast zou ze ook een opportunity hebben laten liggen om samen met van de Wall naar Gumball 3000 te gaan anders zou hij naar eigen zeggen zijn auto van 550 K tegen de muur crashen om zo zelfmoord te plegen.

Meditz snitched ook nog eens dat van de Wall en management fraude hebben gepleegd door een nep bedrijf op te zetten voor haar in Nederland zodat ze sneller aan een Nederlandse paspoort geholpen kon worden.

Afrojack heeft Meditz overgehaald om haar baan op te zeggen en te komen werken bij zijn persoonlijke bedrijf. Hierbij zou Meditz bij overlijden van Nick of beëindiging van relatie een deel van zijn erfenis en financiën verkrijgen zodat ze daarna in ieder geval financiële zekerheid zou hebben.

12383163_231599937217724_445560078_n

De relatie eindigde volgens haar in Las Vegas waar Afrojack aan het optreden was. Hij werd boos op haar omdat ze ging hangen met haar vrienden in plaats van backstage te zitten met hem. Hij liet haar verwijderen van de locatie door beveiliging.

Lauren Meditz claimt nu dat Afrojack zijn afspraken niet is nagekomen om haar financieel stabiel achter te laten. Ze wilt een schadevergoeding van 25 miljoen, hun hond Dory en een witte Range Rover Sport uit 2015 die hij haar cadeau had gedaan.

Afrojack heeft nog geen reactie geleverd op het geheel.

Beeldcredit:
-Afrojack Instagram
-Lauren Meditz InstagramBoef dropt nieuwe track genaamd ‘Geen Moeite’

Popping Popcorn in super slowmotion 30.000 FPS