in

Afrikaans onderzoek zegt – vrouwen hebben liever kleine pik

Capture

De gemiddelde piemelaar is 14,5 centimeter lang in stijve staat. Schijnt dat een piemelaar van 15,25 cm of langer gewoon pijn doet bij heel veel vrouwen.

Laten we zeggen dat als je rond die lengte zit, je sowieso gebakken zit lol. De meeste dildo’s die je zult tegenkomen in het dagelijkse huishouden zitten ver onder de 20 cm.

Voor een Afrikaans onderzoek werd er aan 545 getrouwde vrouwen gevraagd waar hun voorkeur het liefst lag. 34 daarvan gaven eerlijk toe dat ze vreemd gingen omdat de piemel van hun man te groot is en ze oprecht niet genieten van de sex. Om te genieten van sex moesten ze het wel met een ander doen. Vrouwen hebben ook behoeften. De één wat meer als de ander.

Sommigen zo erg dat ze geen ander keus hebben dan om vreemd te gaan.

Het experiment ging verder als volgt. De vrouwen kregen een liniaal uitgedeeld. Daarop mochten ze hun ideale lengte aangeven. Het gemiddelde kwam uit op 12,7 cm. En dit is getest onder Afrikaanse vrouwen. Die weten echt wel wat een banaconda is hoor.

Laten wij eerlijk zijn. Elke vrouw met genoeg sexuele ervaring kan je vertellen dat het niet de lengte is dat uitmaakt. Het is de dikte. De hele nacht tegen je baarmoeder aan geramd worden is alles behalve fijn.

Beeld credit: WikimediaBoef reageert op elk woord dat Rambo heeft gespit bij 101Barz

Eerste slachtoffer zombiedrugs Flakka in Nederland