in

AFC spits gaat viral omdat hij 0 keer gescoord heeft in 20 wedstrijden

Een persoonlijk berichtje van Zlatan Ibrahimovic krijgen is toch wel de droom van elke (amateur)voetballer, toch? Nou, niet als het bericht gaat over dat je als spits in een heel seizoen nul keer hebt gescoord.

Het overkwam de Amsterdamse Philippe Hes, die als spits voetbalt bij AFC Amsterdam, en dus niet zijn beste seizoen heeft gehad: 20 wedstrijden, 0 goals.

Dit gaat die arme Hes zijn leven lang achtervolgen natuurlijk. Voetballen is leuk maar pesten is natuurlijk geen spelletje jongens smfh. Het is aan de andere kant wel een heel “bijzonder” iets om de goot in getrapt te worden door Ronald de Boer, Ruud Gullit, Patrick Kluivert, Formule 1-coureur Max Verstappen en artiesten Lil’ Kleine en Martin Garrix.

Zlatan deed er zelfs een schepje bovenop; “Philippe, dit is Zlatan. 20 wedstrijden, 0 goals. What the fuck is this? Dit heb ik nog nooit gehoord”, begint Zlatan zijn video gericht aan Hes. Hij nodigt hem vervolgens uit voor een voetballesje op zijn school. Maar misschien moet Hes gewoon stoppen met voetbal, stelt Zlatan voor. “Dat is waarschijnlijk het beste om te doen. Succes met je shit-resultaten.”

Het heeft Hes op een of ander manier toch wel gemotiveerd. Hij is METEEN aan het trainen geslagen hahaha!

Bron: NOS“Kijke je tank” meisje krijgt seksuele voorlichting en werd gespot op straat

Selma Omari emotioneel over mooie momenten tijdens Ramadan