Fakka? is straattaal en een afkorting van Fa’waka. Letterlijk vertaald: Fa = hoe & Waka = lopen, dus letterlijk betekent het: ‘Hoe loopt het?’, met andere woorden ook ‘Hoe gaat het?’ of ‘Wat gebeurt er?’.

Adverteren op Fakka? Dat kan natuurlijk! Wij hebben aan succesvolle campagnes meegedaan voor heel veel grote en ook kleine merken. Een deel van onze advertorials kunt u bekijken via deze link.

Wij kunnen vrijwel op elke pagina van de site een banner plaatsen via Webads. Een gesponsord bericht of advertorial is ook een mogelijkheid. Wij verzorgen eventueel ook win-acties tegen betaling en een product review is uiteraard ook mogelijk. Nieuwe ideeën en concepten m.b.t. adverteren op de site of via onze social kanalen zijn van harte welkom!

Daarnaast zoeken wij partners die voor een week, maand, kwartaal, half jaar of een heel jaar artikelen willen sponsoren. Hierbij wordt er een “gesponsord door: bedrijfsnaam” vermelding geplaatst bij alle nieuwe artikelen op de website. Dit kan voor enorm veel exposure zorgen voor een brandname.

Wij staan altijd open voor een leuke samenwerking. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via: fakkanl@gmail.com

~ Fakka – sinds 2012 ~