in

AD zet aan tot geweld tegen boerkadraagsters, hoofdredacteur doet huilie huilie op FB nu

Zoals jullie inmiddels weten is het AD onder groot vuur komen te staan over een stuk wat ze hebben gepubliceerd over het boerkaverbod.

Iedereen heeft dit wel meegekregen de afgelopen dagen. De backlash daarvan is zodanig erg geworden dat de hoofdredacteur van het AD de boel nu tracht te sussen op Facebook met een “huilie huilie” uitleg berichtje. We gebruiken hier expres wat PowNed en Geen Stijl jargon. Vinden we wel erbij passen dit.

Hans Nijenhuis denkt nu dus echt dat het geen wat ze gepubliceerd hebben, goedgesproken kan worden via Facebook. Jankerd ben je.
Het is ook super triest om te zien hoe deze man alsnog in de verdediging gaat in de comments van zijn post op Facebook. Hij snapt er dus werkelijk geen klote van….

Ten eerste. Dat artikel is onwijs triest te noemen en ten tweede is het gewoon een oké geven aan mensen die ook maar een hele kleine oké nodig hebben om in de aanval te gaan op straat. We hebben het hier tenslotte wel over vrouwen, zussen en moeders die voor de rest geen vlieg kwaad doen. Just minding there own damn business. Zelfs een kind van 5 zou dit nog snappen.

Deze vrouwen zijn nu letterlijk doodsbang om hun huis uit te gaan en geven massaal aan dat ze bang zijn dat ze in isolement verder zullen moeten leven. Super schadelijke shit dit.

De mensen die dit verder serieus overwegen, een burgerarrest uitvoeren en deze vrouwen naar de grond werken, hebben al de IQ van een kakkerlak. Die moet je dan ook natuurlijk een stok geven om mee te slaan hé? Super slim bezig Hans!

Wij gebruiken het AD voor de rest als een bron voor super toffe shit wat ze soms publiceren maar dit slaat de plank echt regelrecht mis. En dat hebben jullie nu dus ook gemerkt. Jullie worden hiervoor keihard door de stront gesleept door jullie eigen lezers en bezoekers op Facebook. Ga dan niet in de verdediging en biedt gewoon je excuses aan verder. Be a man Hans.

Hieronder een stukje van zijn verweer en een screenshot van zijn post op Facebook:

“wat mag ik zelf doen als ik iemand met een boerka zie? Van die vraag is een screenshot gemaakt – van die vraag alleen dus – en die is veelvuldig gedeeld op twitter. Met de beschuldiging dat het AD oproept om boerkadraagsters tegen de grond te werken. En van alles meer. Ja, zo krijg je de misverstanden wel in de wereld.”Deze pup met een dikke Moustache zoekt een gouden mandje

Hallo grote kindjes, ballenbak voor volwassenen bij IKEA is onderweg