in

Activist deed zelfmoordpoging in de tweede kamer

Hij kampeerde al 40 dagen voor de tweede kamer om duidelijk te maken dat hij wietteelt wilt legaliseren

Op 22 Maart sprong er een man, tijdens een debat, van de publieke tribune in de tweede kamer. Het gaat om een 65-jarige man uit Groenlo.

De man maakte een koord vast aan de balustrade en sprong er vervolgens vanaf. De ‘activist’ deelt op Facebook en bericht met de uitleg waarom hij dit heeft gedaan.

Hans kampeerde al 40 dagen voor de tweede kamer om duidelijk te maken dat hij wietteelt wilt legaliseren en dat cannabis goed voor de aarde zou zijn. Hij kampeerde hier met zijn maat Darpan van Kuik die in een aflevering van Pauw hierover kwam praten. Hans had tegen heb gezegd dat hij boodschappen ging doen maar hij is nooit teruggekomen. Drie kwartier later stond het vol met politie en ambulance vertelt hij. Hij laat ook weten dat Hans dit deed als een daad van liefde voor de natuur en voor de mens.

Hans maakt het gelukkig goed en is buiten levensgevaar. Wat vinden jullie? Moet cannabis volledig gelegaliseerd worden?

Het gaat goed met Kamperman. Dat zegt hij vanochtend tegen Omroep Gelderland.

‘Ik lig nog in het ziekenhuis omdat ze bang zijn dat ik nog zwelling in mijn hoofd en nek oploop, maar ik heb echt niks’. Kamperman werd afgevoerd door een ambulance, ‘Maar ik had zelf ook de Tweede Kamer kunnen uitlopen.’ Over zijn actie zegt hij: ‘Ik heb dit met mijn volle verstand gedaan, het was een daad van liefde voor de aarde en de mensen’. Hij voegt daar aan toe: ‘Ik ben niet depressief.’

De politie Den Haag gaat onderzoek verrichten naar de zelfmoordpoging die een 65-jarige man donderdag in de Tweede Kamer deed. Er wordt onder meer gesproken met getuigen om “een goed beeld te krijgen van wat er is gebeurd”.
Na dit onderzoek wordt pas besloten of de man strafbare feiten heeft begaan, laat een woordvoerder van de politie weten.De officiële Deadpool 2 trailer is echt gruwelijk hard!!!

Tim Knol verlaat woest studio Giel Beelen na “stripgrap”