in

Acties gaan rond op Facebook die oproepen tot het boycotten van de ING Bank

Er gaan acties rond op Facebook momenteel die oproepen tot het boycotten van de ING Bank.

Eén van die acties is behoorlijk viral aan het gaan met 2100 likes en ruim 1200 shares. Dat zijn een hoop mensen die nu op de hoogte zijn van het project waar ING zich mee inlaat waar ontzettend veel wereldburgers een probleem mee hebben.

Het zou gaan om de Dakota Acces Pipe Line project. Een project wat voor veel onrust en demonstraties heeft gezorgd tot nu toe. Zo te zien gaat ING een hoop klanten kwijtraken in 2017 als ze geen maatregelen treffen tegen deze onderneming en manier van ondernemen!

De actie op Facebook luidt als volgt:

Beste ING,
Wij moeten praten.
Als wereldburger maak ik me zorgen.
De aarde warmt op, sneller dan ooit.
We zijn afhankelijk van een uitputbare bron
die de aarde nu al zichtbaar ontwricht.
Gaan we zo door dan zijn de gevolgen
niet te overzien. Wat je winst ook mag zijn,
dat wil je toch niet op je geweten hebben?
Als jouw klant wil ik dus niks te maken hebben met de Dakota Acces Pipe Line, een project dat jullie met een kwart miljard euro steunen. Een project dat het drinkwater van miljoenen mensen in gevaar brengt, en dwars door het historische erfgoed van de Sioux indianenstam ploegt. Hun vredige protest wordt beantwoord met agressie, neergeslagen door huurlingen van de ontwikkelaars. Zelfs slecht getrainde honden zijn losgelaten op vredige mensen.
Dat mijn geld daar aan bijdraagt, ik moet er niet aan denken.
Jij vast ook niet. Kijk maar eens rond. Er gebeuren prachtige dingen. Efficiënte windmolens, zonne-energie, waterstofmotoren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht je hiervan? ING trekt zich terug uit de investeringen in de Dakota Acces Pipeline, een al aflopende zaak, en investeert zijn 250 miljoen liever in hoopvolle duurzame projecten. En ik? Dan blijf ik trouw aan mijn bank.
Dit is het moment om te laten zien dat je aan de goede kant van de geschiedenis staat.
Bewijs dat jullie grote belangen niet ten koste gaan van een leefbare planeet.
Laten we zeggen dat we er samen uit zijn vóór 1 januari. Een mooi voornemen toch?
En ja. Anders stap ik over. Beloofd.
#wegbijING #noDAPL #voornemen2017 #ingbank #bankExit ING Nederland INGDonker gezin uit bus gezet om plaats te maken voor ‘Nederlands’ gezin

Bijnaam van deze bokser is Neo vanwege Matrix voetwerk in de ring!