in

A Nother One: ‘Pedofiele horrorarts’ dood aangetroffen in cel

Een 58-jarige hersenchirurg uit de Amerikaanse stad Santa Cruz (Californië), die sinds 2017 in voorarrest zat op verdenking van seksueel misbruik van tientallen minderjarigen, is gisteren dood aangetroffen in zijn cel. James Kohut zou zichzelf van het leven hebben beroofd, maar onderzoek moet aantonen of daarvan sprake was.

Om een lang en misselijk verhaal kort te maken. Deze viezerik zou samengespand hebben met verpleegkundigen Rashel Brandon en Emily Stephens die net als hij in het Dominican Hospital in Santa Cruz werkten. De twee vrouwen ontkennen in alle toonaarden maar zitten nog steeds vast. Kohut zou samen met Brandon en Stephens een zogenoemde ‘taboefamilie’ hebben willen stichten. De kinderen die de vrouwen zouden baren zouden met hun toestemming door hem worden misbruikt.

Kinderen werden GELUKKIG nooit geboren, maar de drie zouden wel een pedofielennetwerk hebben gerund. Daardoor werd een groot aantal minderjarigen slachtoffer.

We hoeven niet in teveel details te gaan met dit soort shit maar dit was echt een fucking monster. Opgeruimd staat netjes!

Gaat lekker zo want hij is op de zelfde dag gegaan als die hond uit de UK die zijn slachtoffertjes maakte in Aziatische landen.

Bron: ADTrainen/ Fitness: Zo wordt je een echte klerenkast van een Gangster

Fortnite Chapter 2 | Launch Trailer uitgebracht door Epic Games