in

99 jarige David Rockefeller is al 6 harttransplantaties verder

david-rockefeller

De miljardair David Rockefeller is al 6 keer onder het mes geweest voor een nieuw hart. Hij is momenteel 99 jaar oud en wil de 200 halen.

De laatste harttransplantatie duurde 6 uur lang en werd uitgevoerd door zijn privé chirurgen in zijn eigen estate in de Pocantico Hills, New York. Zijn eerste harttransplantatie werd uitgevoerd in 1976 na een auto ongeluk waarbij hij een hartaanval kreeg. Een week na de operatie was de toen nog wat jongere Rockefeller alweer aan het joggen.

island-rich

Hij heeft na zijn zesde harttransplantatie rust genomen in zijn Hanuatu Island complex. 36 uur na de operatie was hij alweer klaar om geïnterviewd te worden door journalisten.

‘Every time I get a new heart, it is like the breath of life is swept across my body. I feel reenergized and alive» vertelde hij aan de reporters. People often ask me this question and I always answer the same thing: Love life. Live a simple life, play with your kids, enjoy the things you have, spend time with good loyal friends’. «I’ve made a lot of money in my life, but I’ve given most of it away, voegde hij er nog aan toe.

Hij heeft in 1988 en 2004 ook niertransplantaties gehad. Het is wat als je alle geld van de wereld hebt. Oud worden is geen probleem blijkbaar. Als je organen rot zijn koop je gewoon een paar nieuwe.Ismo bracht een video uit voor de track ’10 jaar’

RBDJAN brengt een keiharde video uit van de track ‘Geen Ons’