in

9 manieren om je vriendje beter te maken in orale sex

oral-sex-orgasm

1. Grijp hem bij zijn haar en begeleid zijn hoofd gewoon naar boven en beneden als een savage

2. Maak het meteen duidelijk als hij op de juiste plek zit. Maak een geluid of zeg ja precies daar niet ergens anders maar daar!

3. Wees een beetje avontuurlijk en introduceer wat speeltjes. Een kleine vibrator kan wonderen doen!

4. Kijk gezellig af en toe samen naar wat porno en neem er een klein drankje bij

5. Als hij niet genoeg doet vraag het dan gewoon. Duurt het voorspel voor jou te kort geef het dan aan. Als hij aangeeft dat beffen zijn ding niet is, tell him to fuck off.

6. Bind hem vast en 50 shade the hell out of him. Wel met wederzijdse goedkeuring natuurlijk, straks hebben wij het gedaan #LOL. Domineer de boel en verkracht zijn tong gewoon…

7. Vraag hem of hij het alfabet wil schrijven op je clit met zijn tong en vraag hem of hij een beetje wil neuriën erbij. De vibratie zorgt voor wat extra saus..

8. Zet een kussen onder je billen. Het zal je verbazen hoe anders het allemaal kan zijn als je een klein beetje hoger zit. Zo komt hij er ook wat beter bij.

9. Gewoon altijd communiceren en als bepaalde dingen ‘old’ worden geef het dan aan. Vraag gewoon ‘kunnen wij iets nieuws proberen vandaag babe?’Weten mensen in Zoetermeer waar ze zijn en hoeveel dagen een schrikkeljaar heeft

BOEF maakt een snapchat verslag van zijn verblijf in Dubai