in

8-01-2014: Random Opkomend Binnenland

coverbeginfase

We gaan het hier bij Fakka voortaan anders doen met opkomende artiesten uit Nederland. Zoals jullie hieronder kunnen zien hebben wij een aantal artiesten bij elkaar geplaatst op dezelfde pagina. Het is een verzameling van de afgelopen dagen. Wij doen dit zodat de artiesten in kwestie elkaar een beetje kunnen steunen door deze page met z’n allen te gaan promoten op Facebook en Twitter. Zo krijgt iedereen evenveel exposure en kunnen zij op deze manier een beetje met elkaar meeliften en zo een grotere fanbase creëren. Vandaag hebben we een verzameling van o.a. Lenno, Harvv, Roshen, HEAVYBARZ, Conceptz, I.N.D.O, Denia & El Manu en meer. Bekijk en beluister alles hieronder.

Track: Lenno & Harvv ft. Roshen – Kleine Jongen (NoizManiack)

INFO:
Lenno & Harvv wisten in samenwerking met NoizManiack member Roshen een nummer in elkaar te zetten en hierboven is daarvan het resultaat te horen. Het nummer gaat over een kleine jongen die steeds ouder wordt en vele lasten moet dragen. Artwork: Dyvanho
Twitter:
@Lenno___
@Harvvbased_
@NoizManiack
@Roshen_NoizM
@Dyvanho

Video: HEAVYBARZ – VANAVOND

INFO:
De mannen van HBE gaan het jaar van start met een gloednieuwe VideoClip van de track genaamd ‘Vanavond’. HeavyBarz heeft sindskort de team versterkt met twee nieuwe artiesten onder andere ‘Tytje’ die te zien is in de clip. In het jaar 2014 gaan jullie veel horen van deze opkomende Rotterdamse rapgroep.
Twitter:
@HeavyBarzEnt

Track: Conceptz ft. I.N.D.O – Beginfase

INFO:
Voor “Beginfase” hookte Conceptz op met I.N.D.O uit het hoge Noorden. De twee mannen laten, op ‘n door Lotuz geproduceerde boombap beat, hun liefde horen die ze koesteren voor hiphop.
Twitter:
@MrConceptz
@ondersteplank
@RMTAINMENT

Track: Denia ft. El Manu – Bottles in de club

INFO:
Denia brengt haar nieuwe track ‘Bottles In De Club’ uit samenwerking met El Manu. Denia is druk bezig met haar mixtape die dit jaar nog uitgebracht zal worden. Naam en datum zijn nog niet bekend maar hou haar gewoon in de gaten.
Twitter:
@krullenbollswag
@ElManuMusic

Video: Gèra – ft. Jayden & Rw-Regie – Easy Come Easy Go

INFO:
De officiële debuut videoclip van Gèra in samenwerking met Jayden van CSR Records & Rw-Regie van RWRMUZIK

Track: Connect – Whaddupp!

INFO:
Connect dropt bij deze wat barz op een instrumental van Mac Miller. Dit doet hij op de weg naar zijn volgende Mixtape. Romilio heeft gezorgd voor de Mix & Mastering.

Video: RAYNE’L – BEGRAAFDE ZIELEN

INFO:
Ter introductie van zijn nieuwe album “De Offerman” waar de release van plaats vind op 14 Februari 2014 dropt de rapper een videoclip van de track ‘Begraafde Zielen’. Rayne’L is bekend van Zwart Bloed een rap groep die actief was in 2010. Inmiddels zit hij bij IMG Eagles, een muziek formatie die in 2013 op gericht is.
Twitter:
@_Rayne_L

Video: L CiANO – Dreams

INFO:
Sinds 5 januari 2014 gaat L CiANO uit Rotterdam vol aan de bak. Vandaag komt hij met een gloednieuwe video genaamd ”Dreams”. Hij is bezig met het project #LUIEZONDAG. Dat houdt in dat er elke week op zondag een nieuwe video het daglicht te zien krijgt. Abonneer op zijn kanaal, zodat je op de hoogte kunt blijven van alle nieuwtjes van L CiANO.
Twitter:
@LCiANOTVTrack: Anu D – John Q

Video: Whitedogg – Leeft in mij