in

79-jarige oma steelt simpelweg alles wat los en vast zit omdat ze zich verveelt

June Humphreys
June Humphreys

Een 79-jarige oma uit Engeland heeft vijf jaar lang alles wat los en vast zit lopen jatten omdat ze zich naar eigen zeggen gewoon verveelt.

June Humphreys heeft een strafblad waar je u tegen zegt met maar liefst 39 gevallen waarbij ze gepakt werd met stelen. Justitie vergelijkt het met een strafblad van een heroïne verslaafde die steelt om spul te kunnen kopen echter is het voor oma June een tikje anders.

Ze gebruikt haar gratis ov kaart om rond te reizen door Stafford & Cheshire en steelt dan vervolgens voor honderden euro’s aan spullen door ze in haar rollator weg te stoppen LMFAO!

Op 12 december 2016 werd ze weer gepakt en dit keer voor het stelen van luiers, babymelk en nog wat andere spulletje.

Toen ze gearresteerd werd vertelde ze het volgende aan de agenten: “I’m bored. I just wanted to get out of Crewe.”

Darren Vernon van de reclassering vertelt het volgende over het geheel: “The main reason for her doing this is boredom. She lives alone. “She has seven children but the only one she has contact with lives above her. “She knows what she is doing is wrong, she says she is bored and needs to fill her time.”

June is vorig week voorgekomen voor haar laaste zaak en kreeg een boet van £80 en moest nog eens een schadevergoeding van £165 betalen.Mike Tyson heeft een vervelende videoboodschap voor Soulja Boy

U-Niq gaat los op Lil Kleine – Kleine tering aap hou gewoon je grote gore BEK dicht