in

66-jarige directeur van sociale dienst raakt door obsessie voor Tupac zijn baan kwijt

Deze OG werd hoogstwaarschijnlijk ontslagen vanwege zijn liefde voor Tupac en zijn muziek.

Een dag nadat hij weer een mailtje had gestuurd naar zijn 4300 collega’s over zijn favoriete artiest moest hij bij zijn leidinggevenden op kantoor komen en zijn ontslag indienen. De Gouverneur gaf aan dat ze een andere richting op wilden gaan met het bedrijf en dat hij niet in het plaatje paste. Waarom dat zo was is verder niet bekend gemaakt aan hem terwijl dat eigenlijk wel moet. Het zou om meerdere factoren gaan maar goed…. wij weten heus wel hoe de vork in de steel zit.

Het mailtje, op 16 juni, ging over het feit dat het de verjaardag was van Tupac en raadde iedereen aan om een liedje van Pac te draaien. Jerry had ook iedereen in hetzelfde mailtje bedankt voor hun inzet op het werk. Dit mailtje was waarschijnlijk de druppel geweest die de emmer deed overlopen.

Daarnaast hield hij regelmatig ‘Tupac Fridays’ op het kantoor waarbij hij de muziek van zijn favoriete artiest draaide en vierde hij zijn 65e verjaardag in een Tupac-thema, inclusief koekjes met de tekst ‘Thug life’.

Jerry Foxhoven is blij dat zijn verhaal nu internationaal bekend is gemaakt door alle media. Het zou een stereotype doorbreken wat aanduidt dat niet alleen gangsters of criminelen naar hiphop luisteren.Funny: Dit zijn de verschillende “Types of Area 51 Invaders”

Dochter El Chapo lanceert kledinglijn genaamd “El Chapo Guzmán 701”