in

6 sex posities voor vrouwen die vaginaal moeilijk klaarkomen

1
Menig mens kan je vertellen dat als een vrouw bovenop zit het de beste positie is om vaginaal klaar te komen.

Dat is natuurlijk helemaal mooi en fantastisch als het lukt tijdens penetratie alleen maar heel veel vrouwen hebben hier echt super veel moeite mee. Geen enkele draai, hoek, manier of snelheid van het penetreren krijgt de klus voor elkaar. Dat is natuurlijk jammer maar dat hoeft the fun tijdens sex natuurlijk helemaal niet te beperken.

Laten we de positie die je hierboven kunt bekijk ‘The Handy Man’ noemen. Geef je kerel een kleine vibrator om je clitoris te stimuleren. Als bonus mag hij dan zien hoe je helemaal uit je plaat gaat tijdens het klaarkomen!

2

In de bovenstaande positie waarbij jullie tegenover elkaar liggen en je vrouwtje haar been over je dij hangt kan je alle kanten op. Dat is omdat haar handen totaal vrij zijn en zij zichzelf tijdens penetratie extra kan bevredigen met haar vingers. Try it out en laat ons weten hoe het gegaan is!

3

Voor de bovenstaande positie heb je een op afstand bestuurbare vibrator nodig die HAMMER kan gaan. Wikkel deze in, in een doekje die prettig aanvoelt als deze contact maakt met je lichaam. Vervolgens laat jij je penetreren in die positie wat zonder vibrator al een favoriete is van ladies in het algemeen. Geef hem de afstandbediening en hopelijk voelt hij dan aan hoe HAMMER hij moet gaan met het drukken op de (juiste) knopjes. Je mag best aangeven wat je wel en niet lekker vindt. Het is allemaal voor de win!

4

Deze positie is heel erg fijn omdat je niet face 2 face zit of ligt en jij je emoties de vrije loop kan geven. Het is romantisch, kroelen, lepeltje lepeltje en als bonus zijn jullie handen vrij. Hij of jij zelf kan je clitoris dan extra stimuleren met je vingers. Hij kan dan bijvoorbeeld makkelijk bij je borsten waarvan het gevoel van strelen en soms een beetje stevig vastpakken, zorgt voor extra stimulatie.

5

De missionaris positie kan een hel zijn soms maar check dit dan… Zorg dat hij niet het leven uit je lichaam en heupen pompt maar zich stevig tegen je aandrukt en jou al het werk kan laten doen. Zo kan jij langzaam heen en weer bewegen en tot een climax komen doordat je clitoris ook gestimuleerd wordt door zijn lichaam. Het heeft wat oefening nodig maar dat baart natuurlijk de geilste kunst! Probeer het en als het niks is: On 2 the next!!!

6

De reverse cowgirl positie is natuurlijk mega geil. Het uitzicht voor de man is natuurlijk het mooist op deze manier! Vooral als je echt een lekker kontje hebt. Laat hem 1 been buigen zodat jij tegen zijn been aan kan grinden met je bekken en clitoris. Ook dit heeft wat oefening nodig maar it wil get you there and the mission done.Vergeet #FakkaMetDieTapeVol1 niet te beluisteren via deze link!Badr Hari gaf 1000 trainingspakken cadeau aan weeskinderen in Marokko

FakkaTV: De 10 meest brute martelmethoden die er bestaan