in

6.000 mensen zijn verzekerd voor 10 miljoen tegen ontvoering door aliens

Credit: Area 15/ Facebook

Er zijn dus serieus mensen die dachten: “Weet je wat, Area 51 raid dit dat, jullie maken geintjes maar die shit is te real voor mij”.

Sinds 1986 kan er een verzekering afgesloten worden bij “The Alien Abduction Insurance Company voor $24,95”. De oprichter “Mike St Lawrence” neemt het zelf niet zo serieus en het is meer bedoeld al geintje. Hij verkoopt de verzekering ook niet als mensen dit niet begrijpen verder.

Credit: Mike St. Lawrence

Toch heeft iemand een keer geprobeerd om de verzekering van 10 miljoen te claimen. Hij schakelde de hulp in van een professor van een universiteit om aan te tonen dat hij een buitenaards implantaat in zich had. Als in, hij werd geprobed door een Alien. Er staat verder niet bij of het om een anale onderzoek ging….

Deze persoon krijgt nu 1 USD per jaar als vergoeding en dat betekent dat ze werkelijk iets hebben gevonden. Toch? The truth is out there!

Jullie weten wat je te doen staat voordat je aan die Area 51 raid gaat beginnen straks.

Sluit aub ook een goede levensverzekering af als je toch bezig bent. De US Airforce heeft namelijk aangegeven dat ze niet blij zijn met het geheel en locked and loaded klaar staan om jullie allemaal naar Mars weg te blazen als het zover komt.Funny: Vogel crasht op hoofd van meiske tijdens dolle rit in achtbaan

DOPE: Check eens wie allemaal mee gaan doen met seizoen 6 of 7 van Peaky Blinders