in

50 Cent zit Ja Rule weer te trollen en dit keer om een “kebab” reclame campagne

Er is al geruime tijd beef tussen 50 Cent en Ja Rule. Dat weet iedereen maar het lijkt erop dat deze twee als bejaarden straks op hun 80ste elkaars leven nog steeds zuur aan het maken zijn. Het wil maar niet stoppen…

Misschien heb je de gloednieuwe commercial van Ja Rule voor LA’s Papa Cristo’s Greek Grill al gezien, waarin de rapper super enthousiast is over het smakelijke Griekse eten dat wordt aangeboden.

De in Queens geboren rapper prijst het Griekse restaurant omdat het de “beste motherf * cking gyros” aanbiedt, terwijl hij een “I love Greece”-T-shirt draagt en het eten van Papa Cristo’s “zo verdomd goed” verklaart, dat je de namen van de gerechten niet eens kunt uitspreken.

Je kan de advertentie van Ja Rule hieronder bekijken:

Zijn aartsrivaal 50 Cent heeft het natuurlijk ook gezien en dat heeft hij laten weten ook via Twitter. Hij plaatste de Tweet met de volgende caption:

? this is what happens when you fuk with me, i’ll have you and your whole label selling Gyro’s ?go ahead try me! #bransoncognac #lecheminduroi

Ja Rule filmde de commercial voor Celebrity Show-Off, een nieuwe reality-tv-show van TBS waar beroemde mensen hun eigen content maken en strijden om YouTube-weergaven.

Hoewel het misschien gemakkelijk was voor 50 Cent en andere internet helden om de spot te drijven met de goedkope advertentie, koos Ja Rule eigenlijk voor Papa Cristo’s voor een goed doel. Hij wilde zijn video gebruiken om steun te tonen aan kleine mom-and-pops-restaurant tijdens een zeer moeilijk jaar voor de sector.

Hij zou eigenlijk love moeten krijgen voor deze actie maar goed. 50 Cent kent natuurlijk helemaal geen genade en wilde weer wat L’s uitdelen…Kijken: door dit soort ongein van de politie is het schijnbaar uit de hand gelopen op Malieveld

Wat leuk: je kan HEEL binnenkort gewoon weer naar Disneyland Parijs