in

50 Cent zegt tegen rechter mijn leven op Instagram is een hoax ‘ik ben helemaal niet rijk’

1

Curtis Jackson AKA 50 Cent moest natuurlijk voor de rechter verschijnen voor zijn faillissement verklaring, en dat is zojuist gebeurd.

Hij verklaarde gisteren tegenover de rechter van de Manhattan Supreme Court dat hij helemaal niet zo rijk is als hij zich voordoet op social media. In mei werd zijn vermogen door Forbes nog geschat op $155 miljoen maar zijn advocaat verklaarde tegen de rechter dat het op dit moment $4,4 miljoen is.

Op Instagram ben ik gewoon een poser “I take the jewelry and the cars back to the stores,” volgens New York Daily.

De rechter vroeg naar de 38 miljoen platen die hij tot nu toe heeft verkocht en 50 antwoordde met ‘ik krijg 10 cent per plaat’, dus zoveel is dat niet’.
Hij verklaarde verder dat hij met de twee films waarin hij nu verschijnt ‘Spy en Southpaw’ $100.000 heeft verdiend.
Ook verklaarde hij dat hij met zijn hit serie ‘Power’ tot nu toe $150.000 heeft verdient aan de eerste twee seizoenen.

2

Toen de rechter hem confronteerde met het feit dat hij onlangs met geld strooide in een stripclub in Florida en op 4 juli een Rolls Royce heeft gekocht, zei 50 het volgende. ‘Dat klopt’ dat heb ik inderdaad gedaan maar de Rolls heb ik kunnen kopen omdat ik er twee andere voor heb ingeruild.

Ook verklaarde hij aan de rechter dat hij bang is dat zijn ‘Merk naam’ kapot is gemaakt vanwege het feit dat hij faillissement heeft aan moeten vragen. ‘I’m not as cool as I was last week.”

Ook zei hij het volgende tegen Lastonia Levistont de ex van Rick Ross die nog 5 miljoen van 50 krijgt … “I’m sorry if you feel like I hurt you.”Chris Brown mag de Filipijnen niet verlaten van de plaatselijke autoriteiten

Rick Ross disst 50 Cent in nieuwe track ‘Wingstop Remix’