in

50 Cent en entourage verdachte beroving Juwelier in Las Vegas

0508-sub-the-goods-50-cent-tmz-2

50 Cent zit momenteel midden in een onderzoek en is verdacht van betrokkenheid bij het beroven van een juwelier in Las Vegas.

Robert Marin, de eigenaar van LAX Jewelry Co zegt dat hij naar Las Vegas ging tijdens het fight weekend van Floyd en Manny omdat hij juwelen met een waarde van 250.000 USD wou verkopen aan 50. Hij zegt dat hij 50 heeft ontmoet in de Drai’s nightclub en liet hem de bling zien. 50 was geïnteresseerd maar ze moesten nog onderhandelen over de prijs.

Vervolgens heeft de crew van 50 Marin uitgenodigd om de gym van Floyd te zien en die aanbod kon hij simpelweg niet weigeren. Echter toe hij aankwam bij de gym ging alles verkeerd, hij werd ge-pistol wipped door 2 leden van de crew van 50, de juwelen werden afgepakt en de daders zijn vervolgens gevlucht.

Marin heeft aangifte gedaan in Vegas van het gebeuren. 50’s people zeggen nu dat zijn verhaal BS is en de advocaat van 50 verklaarde dat zijn cliënt niks te maken heeft met het geheel.

Dit verhaaltje krijgt nog een staartje, we houden jullie op de hoogte! Check de bling waar het over gaat hier bovenaan de pagina.

0510-50-cent-victim-injuries-main-4

0510-50-cent-victim-injuries-sub-70

Eye Candy: Billen & Tetten for President!

#Gangster: Chinese werkgever met 6.400 werknemers op vakantie boekt 140 hotels vol alles uit eigen zak