in

50 Cent dropt trailer voor Spin-Off serie Power Book II: Ghost

Na zes seizoenen Power is het klaar met deze geweldig spannende serie, maar fans hebben net een glimp mogen opgevangen van hoe spin-off serie Power Book II: Ghost eruit zal zien.

Power Book II: Ghost, met in de hoofdrollen Michael Rainey Jr., Naturi Naughton en Mary J. Blige, gaat direct door na de gebeurtenissen in Power.

Het verhaal volgt Tariq St. Patrick (Rainey Jr.), die nu studeert aan een Ivy League-universiteit terwijl hij zich bezighoudt met de verschillende gang van zaken in het bedrijf van zijn familie.

Je kunt de trailer voor het eerste seizoen van Power Book II: Ghost hieronder bekijken:

Tariq St. Patrick worstelt met een nieuwe wereldorde: zijn vader is dood en zijn moeder, Tasha, wordt aangeklaagd voor de moord die haar zoon heeft gepleegd. Om nog maar te zwijgen over de academische ontberingen van de Ivy League-universiteit die Tariq bijwoont om zijn erfenis te verdienen.

Tariq is voor het eerst in zijn leven echt alleen en wordt gedwongen zijn tijd te verdelen tussen school en druk om de rekeningen te voldoen van Davis MacLean, de beroemde hongerige verdedigingsadvocaat die Tasha’s enige hoop is om uit de gevangenis te komen en te ontsnappen aan vervolging.

Omdat er geen betere opties zijn, wendt Tariq zich tot het verhandelen van drugs en verstrikt hij zich in een moordende familie onder leiding van Monet Stewart Tejada, die het al veel langer doet dan hij.

Terwijl Tariq probeert zijn drugshandel in evenwicht te brengen met zijn cijfers, liefdesleven en familie, komt hij erachter dat de enige manier om hetzelfde lot te vermijden dat zijn vader moest ondergaan, is hem te worden – alleen beter.De officiële Amazon-pagina van PlayStation 5 is gelanceerd met nieuwe details

Glazenwasser die foto’s van Akwasi’s huis lekte, is op non-actief gezet