in

5 verdachten aangehouden voor moord op Pop Smoke

Er zijn vijf verdachten aangehouden die mogelijk te maken hebben met de moord op Pop Smoke eerder dit jaar.

Bashar Barakah Jackson, beter bekend als Dior rapper Pop Smoke, overleed op 19 februari in zijn huis in Hollywood. Hij was slechts 20 jaar. De autoriteiten verwierpen het idee dat de rapper na een overval is overleden, maar sinds kort is deze theorie nauw verbonden aan het onderzoek. De autoriteiten hebben nu bewijs dat Pop Smoke is vermoord tijdens een woningoverval.

Amerikaanse media melden dat er 5 verdachten zijn aangehouden. 3 volwassen mannen en 2 tiener jongens zijn gisterochtend, 9 juli, van de straat geplukt. Een politieagent uit Los Angeles, Jonathan Tippet, vertelde de media dat de moordenaars verschillende spullen hebben meegenomen uit Pop’s huis. Wat deze zijn, mag hij niet zeggen. De vijf verdachten zijn ook nog niet geïdentificeerd. Mogelijk zitten zij in de ’South LA Gang’, die verantwoordelijk is voor een schietpartij in 2019 in Pasadena.

Verder verklaarde Tippet:

We are confident we have the five individuals responsible for the killing of Bashar Jackson — Pop Smoke. We believe that it was a robbery. Initially we didn’t really have the evidence but then we discovered some other evidence that showed this was likely a home invasion gone bad.Kankerverwekkende stof gevonden in paracetamol

‘Martelkamer-brein was aartsvijand Taghi’