in

Ladies: 5 sex posities die schijnbaar ook een HELE goede work-out zijn

1452683194-1-downwarddog-c

Mannen doen meestal al het zware werk tijdens de sex. De vrouw moet het 9 van de 10 keer maar te ondergaan #LOL.

Echter zijn er een aantal posities waarin de vrouw het werk lekker kan doen en dit zijn er vijf van.

Ladies: De bovenstaande positie is is heel goed voor je rug en armen. Het lijkt wel een yoga oefening alleen is het natuurlijk wat intensiever omdat je kerel het leven uit je doos aan het pompen is van achter. Dat maakt de stress op je spieren veel zwaarder. Je kan je benen steeds wijder doen om het zwaarder te maken en om hem er dieper in te kunnen laten. Rust kan je nemen door je knieën wat te buigen.

1452683202-2-bridge-c

De bovenstaande standje is goed voor je onderrug, billen en hamstrings. Je kan rust nemen door je kerel het tilwerk te laten doen. Zo traint hij zijn armen en bovenlichaam ook een beetje mee.

1452683208-3-boundangel-c

Voor de bovenstaande positie moet je een beetje lenig zijn anders wordt het na een aantal seconden al heel erg pijnlijk. Deze standje draagt eigenlijk bij aan de lenigheid van alle spieren rond je heup gebied. Stijve benen zijn niks. Je moet lekker flexibel door het leven!

1452683213-4-plows-c

Uhm… ja. Lol deze standje helpt je nek en rug relaxen. Alleen lijkt het erop dat als je het fout doet jij je rug en nek kan breken. Het is een yoga ding alleen inclusief een penis in je poes. Heb net gevraagd of we dit een keertje kunnen uitproberen en het antwoord was: Oh hell NO! Maar goed… het ziet er inderdaad een beetje gevaarlijk uit dus uitproberen op eigen risico!

1452683222-5-thunderbolt-c

De bovenstaande positie is goed voor je enkels en dijbeen spieren. Je billen werkt ook lekker mee dus helemaal prima!WTF: Ze zijn nu ook bezig met Robot Sperma en het werkt soort van…

#LOL: Ronaldo mag Badr niet meer zien van Real Madrid-voorzitter