in

5 redenen waarom een open relatie voor jou het beste zou kunnen zijn

Capture

Monogamie is niet voor iedereen weggelegd. Het kan gewoon een woordje zijn die niet thuishoort in jou vocabulaire.

We kennen allemaal wel iemand die vreemd gaat, is gegaan of door iemand anders vreemd op is gegaan. Hieronder heb je vijf redenen waarom een open relatie voor jou het beste zou kunnen zijn.

1. Het is eerlijk
Mensen met een open relatie hebben een eerlijkere inzet naar elkaar toe. Je weet van elkaar dat het gebeurd, je hebt er afspraken over gemaakt en daar is de kous mee af.

2. Je bent vreemd gegaan op elk persoon met wie je een relatie had
Monogamie hoort niet thuis in jouw woordenboek. Hoe sneller je dat gewoon accepteert, des te beter het voor je zal zijn. Als een relatie met maar 1 persoon gewoon nergens op slaat in jou handelwijze en gedachten, waarom steeds weer proberen, tegen je natuur ingaan en riskeren dat mensen gekwetst raken?

3. Je hebt het nooit langer dan een paar maanden kunnen volhouden met iemand
Is het bindingsangst of passen de regels die de maatschappij hebben gelegd op het hebben van een relatie gewoon niet bij jou? Je betrapt jezelf op online flirten met iemand of tijdens een uitje met je vrienden bij een club.. accepteer gewoon dat het niet bij je past. Opt gewoon voor een open relatie joh.

4. Het is gezond
Al dat gelieg en bedriegen is giftig voor lichaam en geest. Met een open relatie hoeft die shit niet. Plus je bent voorbereid en doet het gewoon veilig. Dat sneaky gedoe en maar snel, eindigt meestal zonder condoom en wellicht herpes. Gewoon niet doen.

5. Je kan grenzen stellen
Met een open relatie hoef je maar 1 keertje afspraken te maken. Open betekent dat je kan neuken met wie je wilt zolang je elkaars wensen maar respecteert en het vervolgens op de manier doet waarop jullie het hebben afgesproken. Van elkaars vrienden blijf je sowieso af en uit de buurt. Dat is een no go, zelfs voor een open relatie.21 jarige Justin Bieber wiept de 36 jarige Kourtney Kardashian

Lange Frans gaat HAMMER op de regering met ‘Kamervragen 2’