in

5-jarig kind klom op het dak van een medisch centrum om te voorkomen dat hij werd besneden

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Een Indonesische jongetje vluchtte het dak op van een medisch centrum om te ontsnappen aan ja, wat kan je zeggen…. een snip in zijn piemelaartje?

Hij ging gewoon eventjes uit protest op het dak zitten en had geen haast om er weer van af te klimmen. Zijn moeder en de artsen konden ook niet zomaar eventjes ingrijpen daarna. Ze waren bang dat hij weer een vluchtpoging zou maken en van het dak af zou vallen.

Dr Sutari verklaarde het volgende over het geheel:

“Throughout my professional history, out of the 20 years I have been doing circumcisions and the thousands of children I have circumcised, this is the first time I’ve seen a child flee to the top of the roof.”

Ze riepen uiteindelijk de hulp in van een leraar met wie de jongen een goede band had. Met het idee dat de leraar de jongen van het dak af kon praten. Tot hun verbazing en opluchting werkte dat ook nog eens.

Hij is vervolgens zelf de behandelkamer ingelopen, is gaan zitten en heeft het genomen als een man. Heeft verder niet tegengestribbeld of gehuild. Wat een verhaal weer.Bhad Bhabie claimt dat ze geen support krijgt omdat ze wit is en daarom stopt met muziek

Zuid Koreanen eten hondenvlees uit protest om hun delicatesse en traditie te verdedigen