in

3 zussen krijgen $174000 aan spullen cadeau via social media, check hoe!

Capture

Drie Britse dames hebben voor een dikke 150.000 euro aan cadeautjes ontvangen van volslagen vreemden. Hoe ze dat doen? Door selfies te plaatsen.

Op die manier hebben Lucy (28), Sophie (26) en Stacie Brooks (25) uit St. Albans al heel wat hebbedingetjes bij elkaar gespaard.

GULLE MANNEN
De dames maken dankbaar gebruik van de vrijgevigheid van vreemde mannen, die bereid zijn cadeaus te geven zonder de vrouwen ooit te ontmoeten. De vrouwen, die een haar- en beautysalon runnen, hebben al schoenen, handtassen, laptops, iPads, cosmetica, bloemen en een eettafel gekregen.

In plaats van een ‘like’ of ‘retweet’ worden fans van de dames doorgestuurd naar een wensenlijstje op Amazon. Daar kunnen ze kiezen uit een reeks geselecteerde producten. De alleenstaande Sophie en haar zussen, die wel vriendjes hebben, hebben nog nooit een van de mannen ontmoet. En dat terwijl sommige mannen honderden euro’s per week uitgeven.

‘NIKS MIS MEE’
Volgens Lucy, moeder van een kind, doen de vrouwen niks verkeerd, op een incidenteel flirterig telefoongesprek na. “Het is niet zo dat we ons lichaam verkopen of zo”, stelt ze. “We doen veel van deze mannen een plezier. Ze zijn dol op onze foto’s en vertellen ons dat ze vinden dat we er leuk uitzien. We verlichten hun dag op een onschuldige manier.”

Volgens Lucy heeft haar vriend geen enkel probleem met de manier waarop ze de giften binnenhaalt. “Hij heeft alleen geen idee wat hij mij moet geven voor kerst, omdat ik al zoveel heb”, lacht ze. “Deze mannen zijn misschien eenzaam of hebben geen zelfvertrouwen. Ze hebben geen meisje thuis die ze kunnen verzorgen, dus kicken ze erop om dingen voor ons te kopen. Dat is lief.”

POPULAIR
Lucy heeft inmiddels 93.000 volgers op Twitter, waar ze foto’s begon te delen nadat ze in 2013 met haar zussen de salon opende. Sindsdien krijgen de dames non-stop aandacht en financiële waardering. “Iedereen vertelde ons hoe we op elkaar leken, dat we dezelfde grote, blauwe ogen hadden. Het ging ze niet alleen om mij. Ze wilden ook cadeaus kopen voor mijn zussen.”

Volgens de vrouw blijven de zussen populair, omdat ze hun online aanbidders respect tonen. Critici laten haar dan ook koud: “Als iemand ons een mooi paar schoenen stuurt, waarom zouden we dat dan terugsturen? Ik zou het niet weten. Als mannen ons willen verrassen, waarom zouden we daar dan moeilijk over doen?”

Bron: SpitsGesponsord: Vredestein – #ROCKTHEROAD

Maffia in New York wil ISIS kapot maken, kom NIET hier!