in

G-Blog: ‘3 of a Kind’ meidengroep krijgt onterecht onwijs veel haat uit de community

Ze hebben de charmes, hebben de skillz, want slecht zingen doen ze absoluut niet, maar toch wordt er veel gehaat op deze meiden. Maar waarom toch?

3 of a Kind: “We zijn de vrouwelijke Broederliefde” staat bij onze collega’s van Funx op de website. Wij vinden ze qua zang zelfs wat beter uit de verf komen dan Broederliefde want er hoeft namelijk geen autotune bij te pas te komen om het behoorlijk te laten klinken. En ja, het klinkt behoorlijk want live doen heel veel, die aan de top staan nu, het ze niet na.

Broederliefde is gewoon een Nederlandse hiphop/urban/bubbeling/dancehall ‘boyband’ mix. Heel simpel, wij snappen de vergelijking die ze maken wel. Alleen moeten mensen gelijk prestaties erbij halen. Wat prestaties betreft zijn de meiden er nog lang niet maar wij gunnen ze die kans wel. Ze moeten groeien in wat ze doen. Gun ze die kans gewoon!

Maar die vergelijking ging dus helemaal niet om de prestaties. Het ging om het type en de richting van de muziek. Alleen een ‘idioot’ zou dat erbij halen met ‘Nou nee, jullie zijn er nog laaaaang niet’. Zucht…

Het zijn altijd weer die zelfde soort mensen, die ‘vrouwen liever in de keuken zien’ Kippie Kopstoot k k k kuzina types, die echt overmatig hatelijk moeten reageren. Die zijn altijd overduidelijk aanwezig bij vrouwelijke artiesten. Stelletje droeftoeters. Meestal zijn het ook van die droeftoeters die zelf 0.0 talent hebben.

Panna uitdelen op pleintje… dat is het. Misschien nog net B-klasse gehaald met kickboksen. Meer niet.

Daarnaast een Mbo’tje of Hbo’tje gedaan maar kans op een baan is sowieso welloe ?????. Ga lekker Essent of Nuon contracten slijten aan mensen bij de Mediamarkt of deur aan deur en hou verder a.u.b lekker je smoel dicht. Zelf niks bereikt in het leven en dan gaan haten op iemand anders.

Daarnaast is het echt iets Nederlands dit. Same story, andere meiden. Jaar in en jaar uit. In de Nederlandse Urban scene zijn mensen meedogenloos als het neerkomt op vrouwelijke artiesten. Nog erger als in de VS. Maar waarom? Het is juist een verademing om vrouwen hun ding te zien doen in een door mannen gedomineerde scene en cultuur!!!

Er zijn zoveel vrouwen met talent daar buiten. Zelfs vrouwen met serieuze barz. Die durven het podium niet te betreden omdat vrouwen over het algemeen gewoon kapot worden gemaakt door mensen met negatief commentaar. Ze zien het gebeuren. Ze lezen mee en denken nah bruh… ik ga maar wat anders doen.

3 of a Kind en alle andere vrouwelijke artiesten met talent die op het moment hun ding willen doen in deze scene hebben onze support 100% en laat jullie niet gek maken door al dat negatieve commentaar.Mini Thug dropt nieuwe track GUUS! 2017 incl. video

Zucht… Minithug schijnt gewoon een ordinaire oplichtertje te zijn en niks meer als dat