in

28-01-2014: Random Opkomend Binnenland

Capture

28-01-2014: Random Opkomend Binnenland met o.a. L CiANO, Mr Music, HeavyBarz, Shabba en Zohair Noriega. Bekijk en beluister alles hieronder.

Video: Zohair Noriega – Zeldzaam

INFO:
Zohair Noriega is begonnen met het maken van muziek vanaf zijn achtste jaar. Geinspireerd door artiesten zoals Tupac Shakur , Notorious B.I.G & Max B heeft Zohair Noriega zijn eigen style gecreëerd en is verder gaan opbouwen. Op dit moment is hij bezig met zijn debuut EP genaamd “Casablanca”. Zijn beginjaren lagen in Rotterdam , waar hij acht jaar gewoond heeft. Geinspireerd door zijn omgeving schreef Zohair Noriega zijn teksten gebaseerd op het dagelijks leven. Na een tijdje in Rotterdam gewoond te hebben, verhuist hij op elfjarige leeftijd naar Spijkenisse. Daar is het allemaal gaan groeien; van studio’s tot battles en van clipshoots naar optredens. Begin 2010 is Zohair Noriega zijn eigen label gestart genaamd Bivak Muzik. Waar hij zijn materiaal onder eigen beheer uitbracht.
Inmiddels is Zohair Noriega goed op weg. Na een studiosessie bij 101barz heeft Zohair Noriega zichzelf in de kijker gespeeld bij Rotjoch en het label Mucho Dinero.’Zeldzaam’ is de eerste single en video die uitgebracht word door Mucho DInero. De video is opgenomen in Casablanca en geschoten door Brandon Baan.
Twitter:
@zohairnoriega

Video: Shabba – Murder (Prod. By Moordermanbeats)

INFO:
Na ‘Niks Op De Pof’ gooit Shabba zijn 2e video dit jaar! ‘Murder’ is zoals de titel doet vermoeden geproduceerd door Moorderman. Rotterdam-Zuid gaat alleen maar bommen droppen in 2014. Volg @ShabbaKing om op de hoogte te blijven!

Video: HeavyBarz – EwaJa (Sponsored By Bounce With Teens)

INFO:
Ter promotie van de volgende Bounce With Teens hebben we een superclip om alvast warm te draaien voor 14-02-2014.
HeavyBarz – EwaJa

Bounce With Teens is het nieuwste feest voor jongeren tussen de 12 en 16 in Rotterdam.
Dit keer met live performance van de nieuwe sensatie FMG ( bekend van Bye Bye en Peagens) en het opkomende formatie HeavyBarz (Entertainment).
Het feest duurt van 18:00 T/M 23:00.
Serrano S, Dj Verano(RSG) en Master-D gaan die avond draaien voor ons.

Voorverkoop: €10,- (koppel tickets voor €15.-)
Aan de deur: €12.50 dus wees er snel bij
Clublaxx (Onder La Luna)
Mauritsweg 46

Twitter:
@HeavyBarzEnt

Video: Mr Music – KillerMode (Beat By GohamBeats)

INFO:
Mr Music is dit jaar druk bezig met zn Ep genaamd M.O.B (Music Over Babylon) Hiervoor heeft hij alvast een kleine promo gemaakt om de luisteraars alvast een voorproefje te geven van zijn paar nieuwe Tracks die eraan komen !
Edit by:
AEQvideo
Film by:
El Manu Music
Twitter:
@MrMusicIam

Video: L CiANO – Tijd #LUIEZONDAG

INFO:
Sinds 5 januari 2014 gaat L CiANO uit Rotterdam vol aan de bak. Vandaag komt hij weer met een gloednieuwe video genaamd ”Tijd”. Hij is bezig met het project #LUIEZONDAG. Dat houdt in dat er elke week op zondag een nieuwe video het daglicht te zien krijgt. Abonneer op zijn kanaal, zodat je op de hoogte kunt blijven van alle nieuwtjes van L CiANO.
Ik wens je veel kijk en luister plezier!
Twitter:
@LCiANOTVVideo: NoizBoiz ft. Skinto – Dangerous (prod. Mucky)

Video: AmsterdamSoundSystem – I Pop Molly