in

26-01-2014: Random Opkomend Binnenland

Capture

26-01-2014: Random Opkomend Binnenland met o.a. SickFam, BabyRasz & Revencio, ICCE, Elprince & Collinszbabyy & Shining GP. Bekijk en beluister alles hieronder.

Track: Shining GP – I’m A C-One (Prod. Prophetbeats)

INFO:
Na ‘OMG’ dropt Shining GP vandaag de tweede track van zijn aankomende EP ‘Herboren Zoon’. De track, genaamd ‘I’m A C-One’ werd geproduceerd door MC Prophet (@ProphetBeats) en zal over twee weken wederom worden vervolgd met een laatste gratis download. Download ‘Im A C-One’ exclusief op http://Shiningstarmusic.com en volg Shining GP via Facebook en Twitter voor meer info.
Twitter:
@ShiningGP

Video: ICCE – Ohjeetje ft Elprince & Collinszbabyy

INFO:
ICCE is weer back met een nieuwe clubbanger! vandaag brengt hij zijn nieuwste videoclip uit waar in hij word geassisteerd door El’prince ( ook wel bekend van het duo F1RSTMAN & ELPRINCE ) & Collinszbabyy. De haagse rapper is druk bezig met het ontwikkelen van zijn eigen kledinglijn met als naam ‘WHATGWAN’ waar we in de aankomende maanden meerover zullen horen en zien. Tot die tijd zal hij met diverse tracks jullie warm draaien!
Twitter:
@iccekoudd
@ElprinceNGS
@collinszbabyy

Video: BabyRasz & Revencio(MarvelGang) – Problema

INFO:
Voor de fans hebben de leden van MarvelGang iets kleins gemaakt in samenwerking met Chris m/d Cam & MGVisuals, veel kijk & luister plezier.
Twitter:
Twitter:
@bbyrasz
@YellowWA
@Revenci0 @lilkef
@GGianniKush
@RuwhelWA
@010Chrisy
@Anthonyjunior_

Video: SickFam. – Grillig Ritueel

INFO:
SickFam brengt vandaag hun tweede officiële videoclip uit. Grillig Ritueel is afkomstig van hun aankomende project dat ergens dit jaar zal verschijnen. De video is geschoten in de duistere delen van Dordrecht waar ze vaak dit soort barbecue rituelen houden. De productie is geleverd door Roy ShyftE en de video afkomstig van p.APE. SickFam is te vinden op alle sociale media platformen onder de naam SickFam.
Twitter:
@SickFamEP: Nino – Pijn Is Mijn Kracht

Funny: Justin Bieber doet gek tijdens hoorzitting