in

20-01-2014: Random Opkomend Binnenland

Capture

20-01-2014: Random Opkomend Binnenland met o.a. Joe Davinci, Risskant, Mex, Jerry Armah, Ten Minus, De Kronoloog en J.F. Entrepreneur. Bekijk en beluister alles hieronder.

Track: Joe Davinci – Positief (Prod. Stimage Productions)

INFO:
Een nieuwe track van Rapper Joe Davinci – Positief op een beat van Tilburgse beatmaker Tapiebeatz.

Video: Risskant x Mex x Jerry Armah x Ten Minus – Waarom niet? (prod. Bass ‘n Shaw)

INFO:
Hierbij een video van Risskant, Mex, Jerry Armah en Ten Minus genaamd Waarom niet? De productie is gedaan door Bass ‘n Shaw en de video is gemaakt door Berry Oost.
Twitter:
@risskant
@air_mex
@jerryarmah
@tenminus
@bassnshaw
@wittebes

Video: De Kronoloog ft. S.A. Barz – Openbaring

INFO:
In 2013 bracht De Kronoloog gezamenlijk met Mack de videoclip van de track “Powermoves” uit. De video heeft velen platformen mogen bereiken en daarmee hebben de mannen dan ook een powermove mogen maken. Dit smaakte naar meer. De Kronoloog is vervolgens met S.A. Barz, een Nederlandse en Chileense rapper en tevens labelgenoot op FastFire Music (http://www.fastfiremusic.com/), de studio in gedoken om de track “Openbaring” op te nemen. De productie is afkomstig van Mack. Deze track is vervolgens ook op verscheiden hiphop platformen te horen geweest. In de tussentijd is er gewerkt aan een bijhorende videoclip. Regie en montage van de videoclip is verzorgd door Hmmarv van de hiphopformatie Skere Heren die onlangs als featuring op de track en in de bijhorende videoclip van Den Dubieus genaamd “Kwajongensstreken” (http://youtu.be/tQDovALRiOU) te horen en zien is geweest.
Twitter:
@Kronologie

Track: J.F. Entrepreneur – Laat me (Prod. by Rocks van de Rots)

INFO:
Vandaag brengt J.F. Entrepreneur samen met producer Rocks van de Rots het nummer Laat me uit. Dit nummer is de tweede track voor het project ‘L’ouverture – Memoires van een oude ziel.’
Twitter:
@ChezJohnnieVideo: MCA El Divino – Mas Que Un Amigo

Funny: Hond Leert Puppy VS Kat Leert Kitten