in

19-jarige Meisje bevalt in Nachtclub, Baby krijgt leven lang gratis entree

Dit is niet iets wat je verwacht tegen te komen als je aan het stappen bent maar een zwangere 19-jarige ging naar een nachtclub en floepte midden op de dansvloer haar baby eruit.

De niet nader genoemde vrouw beviel in de O’Club in de Franse stad Toulouse op maandagochtend om 05.30 uur.

Zoals gemeld door lokale media, hielp het personeel van de club de dame om te bevallen en kalm te blijven tijdens een vrij gevaarlijke situatie.

In een gesprek met La Depeche zei clubmanager Marie-Helene: “Het was 5.30 uur, de club was net aan het sluiten, er waren niet veel mensen meer en één van mijn personeelsleden kwam naar me toe en zei ‘het is urgent’.

“Ik kon zien dat de vrouw op het punt stond te bevallen. Maar we moesten snel handelen. Een medewerker belde de spoedafdeling van een ziekenhuis die ons vertelde wat we moesten doen.

“De jonge vrouw leek niet in paniek te zijn, maar ze maakte zich zorgen. Toen floepte de baby eruit.”

“Het is één van de meest bizarre sluitingen die we hebben meegemaakt. Mijn team werkte samen. We hebben allemaal gehuild. Het positieve van dit alles is dat niemand van ons in paniek raakte en niet bang was. Hoe dan ook, we hebben het voor elkaar gekregen .”

Binnenkant O’Club/ credit CEN

Je vraagt je misschien af nu waarom een dame die hoogzwanger is naar een nachtclub was gegaan op zondag nacht.

Marie-Helene legde uit: “Een van haar vrienden [van de jonge vrouw] stelde voor om naar O’Club te komen om haar op te vrolijken omdat ze persoonlijke problemen had. Ze was niet aan het drinken.”

“Ze was één van de laatste mensen die vertrok omdat ze niet kon lopen.”

Dit komt waarschijnlijk omdat het arme meisje aan het bevallen was.

De club dacht toen dat het redelijk was dat, gezien het zijn wettelijke geboorteplaats was, de baby voor het leven gratis toegang krijgt tot de O’Club. Uiteraard wanneer het kind oud genoeg is om te gaan stappen.

Ze kan haar baby dus “Disco” als naam geven nu. Zou ontzettend toepasselijk zijn! Leuke naam ook :pDakloze man giet emmer met warme diarree over het hoofd van willekeurige vrouw

Zoon deelt hoe zijn vader, die het syndroom van Down heeft, alles heeft gedaan om hem goed op te voeden