in

19-jarige Marokkaanse kan als eerste moslima miss België worden

Rond haar nek hangt een kettinkje met de hand van Fatima. Om haar vinger een ring uit Marokko.

Myriam Sahili verruilde afgelopen week haar wijk in Brussel voor een luxeleventje in het vijfsterrenhotel Amirandes Grecotel op Kreta.

Ze heeft als eerste moslima kans om miss België te worden want ze staat in de finale en wij gunnen het haar van harte want ze is ook echt beeldschoon! Ze komt uit het beruchte Molenbeek uit België en geeft aan dat haar familie geen problemen heeft dat ze soms met een bikini aan op Instagram staat of gefotografeerd wordt. Echter wil ze niet TE sexy op de foto staan en geeft aan dat haar religie wel erg belangrijk is voor haar.

,Mijn religie is erg belangrijk voor me. Ik zou niet weten wat ik zonder zou moeten doen. Als ik verdrietig ben of een slechte dag heb, put ik er kracht uit. Thuis ga ik dan naar de moskee. Verder hou ik me aan de regels. Geen alcohol, geen varkensvlees. En ik volg strikt de ramadan. Ik belijd mijn geloof.’

Wat vinden jullie van Myriam en denken jullie dat ze miss België gaat worden? Hieronder een aantal foto’s van haar:

Een video die is geplaatst door(@_marabia_) op

1

2

3

4

6

7Suge Knight klaagt Dr. Dre aan ‘Hij wilde mij laten vermoorden! Tot twee keer aan toe!’

Betrapt: Agente ligt gewoon te slapen in undercover auto tijdens werktijd