in

19 jarig Sarah ‘de schattigste’ drugsdealer ooit #SMFH

Untitled-1
De 19 jarige Sarah Furay, een student uit Texas, werd onlangs opgepakt met een shit load of drugs en money.

De 5.0 heeft met een huiszoekingsbevel haar appartement doorzocht en wat ze daar vonden maakte haar meteen tot een soort van mini drugs kingpin. Ze was in het bezit van 31 gram cocaïne, eigenlijk 31.5 gram maar wie telt er nou een half pakkie mee hier #LOL, 126 gram wiet, 29 XTC pillen, methamphetamine en 60 dosering van een LSD achtige drug. Ze heeft één nacht in de cel doorgebracht en kwam vrij nadat haar borg van $39.000 euro werd opgehoest. Ze hield een strakke lijst bij op papier van haar inventaris en de sms’jes op haar telefoon hebben haar waarschijnlijk helemaal de das omgedraaid.

Kijk die snoet en smile op die mugshot dan even!
sarah-furay-arrested-cocaine-ecstasy-640x400_lsnbx9

Overal haters op de wereld en die chick is waarschijnlijk gewoon ge-snitched door iemand waar ze nog geld van kreeg. We gaan er ook maar vanuit dat ze dit deed om niet achter te blijven met een enorme studieschuld. Alle gekkigheid op een stokje… ‘Drugs is bad hmmmkay’…

Because of the amount of marijuana police found, that charge is a state jail felony, which can garner up to two years in jail and $10,000 in fines. Furay also faces two first-degree felony charges and one second-degree felony charge for manufacture/delivery of a controlled substance. If convicted of the three charges, she can face a sentence of 215 years in prison and up to $30,000 in fines.

De gevangenisstraffen in de VS zijn geen geintjes als het op dit soort zaken aankomt zoals jullie hierboven kunnen lezen. Wij zijn benieuwd wat de uitkomst zal zijn van deze zaak. Haar leeftijd, geslacht en voornamelijk haar huidskleur zullen wat dat betreft heel gunstig van pas komen bij een uiteindelijke veroordeling. We hebben het hier immers over de VS en dubbel daarbovenop hebben wij het hier over ‘Texas’.

We shall keep y’all posted about this… jullie weten dat hier ooit een film over gemaakt gaat worden.. right?Missy Elliott breekt het internet met nieuwe video

Eye Candy: Oh Lawrd it’s out of controle now #Weekend