in

19-01-2014: Random Opkomend Binnenland

Capture

We gaan het hier bij Fakka voortaan anders doen met opkomende artiesten uit Nederland. Zoals jullie hieronder kunnen zien hebben wij een aantal artiesten bij elkaar geplaatst op dezelfde pagina. Het is een verzameling van de afgelopen dagen. Wij doen dit zodat de artiesten in kwestie elkaar een beetje kunnen steunen door deze page met z’n allen te gaan promoten op Facebook en Twitter. Zo krijgt iedereen evenveel exposure en kunnen zij op deze manier een beetje met elkaar meeliften en zo een grotere fanbase creëren. Vandaag hebben we een verzameling van o.a. Ocyano, Simson, Ruwhel en Yellow. Bekijk en beluister alles hieronder.

Video: Ocyano (Team Zuidwest) – DIT IS GEEN CLIP #1 – Maak Plaats

INFO:
Tegenwoordig zijn er veel rappers die rappen in de camera zonder goede locaties te zoeken of een verhaallijn te bedenken, en noemen dit dan een clip.
Ocyano (@Ocyano_) vindt dat het tijd wordt dat het niveau van clips in Nederland omhoog gaat en dat je niet alles zomaar een clip mag noemen. Om de fans wat tussendoortjes te geven heeft hij een aantal van zulke simpele ‘clips’ opgenomen genaamd “DIT IS GEEN CLIP”. Deze zal hij uitbrengen als voorproefje voor de officiële videoclips. Vandaag dropt hij als tussendoortje zijn eerste “DIT IS GEEN CLIP” die geschoten is in Parijs, de beat is gemaakt door AKnine11 (@familymusick) en de ‘clip’ is geschoten door Désan Videos.
Twitter:
@Ocyano_

Track: Simson – Openbare Gelegenheid (Beat: Klockhaus)

INFO:
Niet beschikbaar
Twitter:
@simsonhiphop

Video: Ruwhel & Yellow – Paranoia

INFO:
Download mixtape in de beschrijving via Youtube.
Twitter:
@bbyrasz, @YellowWA @Revencio @lilkef @GGianniKush @RuwhelWA @010Chrisy @Anthonyjunior_
Camera & Montage:
@CMDCviddy (Chris m/d Cam)Track: Kalibwoy – Don’t Panic

Eye Candy: Jen Selter – Meest beroemde billen op Instagram