in

16 meiden zwanger nadat jongeman klaarkomt in zwembad #SMFH

Capture

Er komen verschillende berichten langs op het internet over dit incident maar of het waar is, is een tweede.

Het is echter zo opvallend dat wij het geheel met jullie MOETEN delen dus bij deze. Volgens verschillende nationale en internationale websites zijn er 16 meiden tussen de 13 en 17 jaar oud zwanger geraakt nadat een 15 jarige jongeman genaamd ‘Tommy Coultier’ zijn kwakkie loosde in een zwembad tijdens een feestje in Tallahassee (VS).

Tommy verklaard het volgende:
“Some people in town say we had some kind of wild sex orgy going on and that’s how I got all those girls pregnant, but I’m proud to say that I am still a virgin and that if anyone doesn’t believe me, I’m ready to undergo medical examination to prove it if that’s what it takes,” zegt Tommy. “I’ve become some sort of a local celebrity. People come up to me all the time and shake my hand and congratulate me, but I didn’t do anything!”


Hij kon het simpelweg niet laten!

Hij raakte zo opgewonden van het vrouwelijke schoon dat aanwezig was waardoor hij het vervolgens niet kon laten om er stiekem een ruk aan te geven (in het zwembad). Enkele weken later bleken er 16 meisjes zwanger te zijn. In de eerste instantie dachten de ouders van de meiden dat er één gekke sex feest aan vooraf is gegaan maar dat schijnt dus niet het geval te zijn. Na onderzoek bleek de jongeman aan de zeldzame ‘ziekte’ spermafortis te lijden waardoor zijn sperma duizend keer sterker is dan bij iedere gemiddelde man.

Volgens berichtgeving zullen 14 meiden een abortus plegen.

Het lijkt ons persoonlijk onwaarschijnlijk dat zoiets gebeuren kan maar het is wel grappig om te lezen!! Na wat ge-google hebben wij zelfs een foto van Tommy kunnen vinden. Zie de schuldige hieronder #LOL.

TommyEPIC: JASON BOURNE is TERUG check nu de keiharde trailer!!!

OBF bracht een nieuwe video uit genaamd – Kali #MoreFaya