in

15-jarige beweert dat ze ‘als een arme boer’ moet leven nadat mama haar maandelijkse zakgeld heeft verlaagd van $5.000 naar $1.000

Een tiener uit Beverly Hills sleepte onlangs haar moeder mee naar de Dr. Phil-show om te klagen dat ze als een arme boer moet leven, nadat haar maandelijkse ‘uitkering’ werd teruggebracht van $ 5.000 naar slechts $ 1.000.

Vanaf haar geboort heeft de 15-jarige Nicolette alles gekregen wat haar hartje begeerde, daarnaast nog een nanny, persoonlijke chauffeur en privé trainers. Ze is bijvoorbeeld in het bezit van een tassencollectie waar de meeste vrouwen stinkend jaloers van zouden worden. Ze zou maandelijks tussen de 5 a 10 ruggen uitgeven aan merkkleding, accessoires en andere dingen waarvan de meeste kids van haar leeftijd alleen maar van kunnen dromen.

De moeder van Nicolette kan de uitgaven van haar dochter niet meer bijhouden. Ze verlaagde haar zakgeld dus naar $ 1000 per maand en toe brak natuurlijk de p uit in dat huis.

“I want my mom to understand that I can’t live off $1,000 a month, and I grew up on a certain lifestyle. She can’t just take that away from me immediately,” zegt de 15-jarige. “If someone took that lifestyle away from her, she wouldn’t like that. And I grew up on it, it’s all I’ve ever known.”

“I feel like a peasant. I can’t live like this anymore. I’m always out of money,” vertelt Nicolette aan Dr. Phil. “If you ask me, I think my mom should be giving me at least $2,500 a month just to cover my basic expenses.”

De 15-jarige voegde eraan toe dat ze ook een gloednieuwe $231.000 matzwarte Mercedes-Benz G-Wagen wil voor haar 16-de verjaardag, omdat ze er al twee jaar met smart op zit te wachten. Haar moeder was het daar niet mee eens en bood haar in plaats daarvan een nieuwe Mercedes C-klasse aan. Nicolette zei dat ze het zou accepteren, maar maakte duidelijk dat ze “niet zou rijden met iets dat als een Uber X zou kunnen worden beschouwd”.

Nadat argumenten van Nicolette en die van haar moeder op tafel lagen, maakte dr. Phil heel duidelijk dat het verhogen van de maandelijkse uitkering van het meisje de zaak alleen maar erger zou maken. De populaire talkshowhost vertelde aan Nina dat “overindulgence een vorm van kindermishandeling is” en waarschuwde haar dat ze het risico liep de waarden van haar dochter in gevaar te brengen door haar alles te geven wat ze wilde.Epic Games heeft THANOS tijdelijk toegevoegd aan Fortnite

Er zit meer achter de Free Bleeding movement dan we denken