in

141 mensen gearresteerd m.b.t. ‘PUBG’ Hacking schandaal

In het begin van dit jaar werd duidelijk dat er iets goed mis was m.b.t. PUBG en er werden 120 mensen gearresteerd. Het totaal is nu opgelopen naar 141 en daar zijn nu enkele afbeeldingen van online gezet.

De politie is China is er echt intensief mee bezig geweest. Exp.qq zei dat meer dan 200 apparaten, variërend van computers tot telefoons, in beslag zijn genomen door autoriteiten en als bewijs zijn gebruikt. Mensen verdienen echt veel geld met dit soort activiteiten tegenwoordig. Alles is digitaal en zeer zeker niet waterdicht.

De hackers in kwestie zouden ook een Trojaans virus hebben geïmplementeerd in hun cheats, wat werd bevestigd door PUBG, die de persoonlijke informatie van iedereen die het gebruikte heeft gestolen.

De lokale politie heeft deze foto’s slechts met één doel in gedachten vrijgegeven, wat volgens Kotaku is om iedereen af ​​te schrikken die misschien hun eigen cheats aan het ontwikkelen zijn.

Dus ben neen Fortnite of een PUBG fan? Let dan op dat je niet zomaar gekke exploits download. Je zou de dag erop maar even op je bankrekening willen kijken en zien dat er precies 0 euro op staat. Misschien gebruiken ze je data om een creditcard aan te vragen en ben je nog verder van huis. Beware…. don’t cheat!

Populaire Twitch-streamer Shroud zei dat zijn match met een hacker zijn beste game ooit was, maar werd toen voor een maand verbannen.Mensen laten deze tattoo-artist schrijven wat hij wilt op hun lichaam

Conor McGregor X Putin tijdens WK in Rusland