in

14-jarige wijst bod van 26 miljoen af voor uitvinding

Een jonge CEO van maar liefst 14 jaar jong heeft zojuist een bod afgeslagen van 26.5 miljoen euro.

Taylor Rosenthal bedacht een automaat die mensen van eerste hulp kits voorziet en wilde dit idee graag zelf op de markt brengen. Hij kwam op het idee doordat hij altijd kinderen verwond zag raken tijdens bijvoorbeeld een basketbaltoernooi. De ouders hadden natuurlijk geen pleister bij de hand. Hij wilde dit probleem graag oplossen.

Een groot farmaceutisch bedrijf zag daar natuurlijk een wereldwijde markt in. Als je het aan ons vraag is het goed mogelijk dat de regeringen wereldwijd dit in de toekomst gaan verplichten aan bepaalde instanties en locaties. Dit idee kan potentieel miljoenen/ miljarden binnenhalen.

Hij sloeg het bod af om vervolgens zelf aan de slag te gaan met een start-up die hij RecMed heeft genoemd. Hij haalde 87.000 euro aan investeringen op. Zijn eerste order heeft hij al binnen van Six Flags pretparken in Amerika. Hij is van plan op de machines te verkopen voor 4800 euro per stuk. De automaat biedt klanten een scala aan producten, zo zijn er voorverpakte eerste hulp kits te koop tussen de 5 en 14 euro.

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

In eerste instantie pitchte Taylor het idee voor zijn EHBO-automaat op school. Het idee werd zo goed ontvangen dat hij besloot ermee door te gaan. Een paar maanden later had de jonge CEO zijn eigen patent.

Bron & beeld:
-Metor
-CNN Youtube#WatWeetjij?: Je hebt dom en dan heb je dit er bovenop

Tory Lanez heeft van zijn concert in Amsterdam een video gemaakt – Real Addresses