in

Dit Engels meisje (14) werd in 22 uur door 110 mannen verkracht en doorverkocht als sexslaaf

a-prostitute-in-berlin-008_36800

Ze was 14 jaar toen ze na een vakantie met haar moeder in de armen van een Grieks-Albanese loverboy viel.

De Britse Megan Stephens (niet haar echte naam) werd verkocht als seksslavin. Voor 20 euro per keer werd ze soms door 50 mannen per dag misbruikt.

De inmiddels 25-jarige Stephens heeft haar verhaal opgetekend in het boek Bought & Sold. Tijdens een vakantie in Griekenland viel het jonge meisje voor de charmes van Jak. Haar moeder, die met drankproblemen kampte, vond de romance in eerste instantie maar niets. Maar nadat ze zelf voor een Griekse bareigenaar was gevallen, besloten moeder en dochter in Griekenland te blijven. Dat schrijft Mail Online.

‘Misselijk van alle mannen’
Al snel nadat Megan bij Jak introk, begon hij verhalen te vertellen over zijn zieke moeder en dat hij niet genoeg geld had om haar behandeling te betalen. Hij overtuigde haar in een topless bar te gaan dansen. “Ik haatte iedere minuut die ik in de bar moest doorbrengen. Ik werd misselijk van de mannen die naar me keken”, vertelt ze. Nadat Megans moeder weer naar huis was gegaan, begonnen de problemen echt.

Jak verkocht Megan aan een man genaamd Leon. Hij nam haar mee naar een kantoorgebouw waar ze bruut verkracht werd door een eerste betalende klant. “Ik werd op mijn rug gelegd, mijn rokje werd omhoog gedaan en toen verkrachtte hij mij. De pijn was verschrikkelijk, maar ik was te getraumatiseerd om zelfs maar te kunnen huilen”, vertelt Stephens.


Miskraam na schop in buik

In de periode daarna werd ze de prostitutie in gedwongen en moest ze seks hebben met soms wel meer dan 50 mannen op een avond. Toen ze op een gegeven moment zwanger werd, schopte Jak, met wie ze nog steeds samen was, haar zo hard in haar buik dat ze een miskraam kreeg.

Megan werd steeds opnieuw weer doorverkocht aan andere pooiers. Op zeker moment had ze binnen 22 uur seks met meer dan 110 mannen. Daarna werd ze ziek, en sloot de eigenaar van het bordeel de deuren voortijdig. “Dat vond ik aardig van hem, wat weer laat zien hoe verstoord mijn beeld van de realiteit geworden was.”

Ontsnapt na zelfmoordpoging

Uiteindelijk wist Stephens na een zelfmoordpoging op haar 20ste te ontsnappen uit handen van de mensenhandelaren. Ze moest drie maanden opgenomen worden in een ziekenhuis om geestelijk en fysiek te herstellen. Eenmaal terug in Engeland worstelde ze met alcoholverslavingen. Maar nadat ze haar huidige vriend in de kerk ontmoette en zwanger raakte, lijkt ze een ommekeer gemaakt te hebben en besloot ze haar levensverhaal op te tekenen.

Met het boek wil ze slachtoffers van mensenhandel steunen en voorlichting geven door haar verhaal te vertellen. Haar eigen valkuilen wil ze delen met anderen. “Meestal denk ik dat het me nooit opnieuw zou kunnen overkomen. Maar ik heb nog momenten dat ik te goedgelovig ben. Ik moet nog steeds ontzettend oppassen.”

Bron: RTLDe opvallendste babynamen van 2015 waaronder Dikshit & Godmother

De keiharde korte film van Rotjoch en Drovideo kan NU bekeken worden!