in

13 dingen die elke 20 plusser moet weten over masturberen

Relax-My-Beloved-610x342

1. Er bestaat niet zoiets als TEVEEL masturberen en nee je kan er niet blind van worden…

2. Je hoeft je absoluut niet raar te voelen tijdens of na het masturberen want letterlijk IEDEREEN doet het. Als ze zeggen van niet zijn het leugenaars… en die zijn inderdaad weird.

3. Voordat je, je piek bereikt en ‘There she blows’ gaat roepen, stop minstens drie keer of meer, heel eventjes voordat het gebeurd. Zo maak je vuurwerk!

4. Ladies: Don’t believe the stigma surrounding vibrators, dildos and sex toys. Als je er eentje wil gebruiken ga er dan gewoon voor. Die shit is awsome!

5. Als het even niet lukt betekent het niet dat je leven voorbij is. Je mind is even niet op de goeie plek. That’s all… doe even iets anders waar jij je verstand van op 0 kan zetten en probeer het morgen gewoon weer.

6. Meer dan 50% van de vrouwen masturbeert gewoon een paar keer per week.

7. Maturberen is goed voor je lichaam en geest. Door klaar te komen schiet er een dosis endorfine door je lichaam waar je helemaal happy en mooi van wordt. Just get it in…

8. Er zijn vrouwen die kunnen masturberen met hun gedachten. Ze gebruiken hier puur en alleen fantasieën voor. Meditate tot levitate…

9. Vrouwen die hun eigen speeksel gebruiken om te masturberen hebben meer kans op een schimmelinfectie.

10. 41% van de meiden masturbeert liever dan echt sex te hebben. Ze vinden het gewoon lekkerder. Y’all men need to step that shit up though.

11. Ondanks de gruwelverhalen die je hier en daar ziet voorbijkomen. Het is freakin moeilijk om zelf iets kwijt te raken in je vagina. Wat erin gaat moet er uit komen. Tenzij iemand bijvoorbeeld een dildo met kracht in je spleet ramt en vervolgens zijn of haar vuist erin mee verdwijnt is het voor de rest onwaarschijnlijk. Dus als je daarom bang bent om speeltjes te gebruiken…. Nee, gewoon doen!

12. Masturberen is een goede manier voor dames om te achterhalen wat het nou is wat ze zo overheerlijk vinden in bed. Als jij je eigen lichaam goed kent, kan je beter aan je partner uitleggen wat het nou is waar je vulkaantje van gaat spuwen.

13. Conclusie: Gewoon zo VAAK mogelijk doen! Je leeft maar 1 keer #YOLO50 legt uit waarom hij ‘The Kanan Tape’ niet heeft gedropt dit weekend

JACKSON Live in Concert – starring BEN