in

13-02-2014: Opkomend Binnenland

OpkomendBinnenland

13-02-2014: Opkomend Binnenland met o.a. Kross, Furse, Pletnum, Lee-Yo, Conceptz, L CiANO & Zack INK. Bekijk en beluister alles hieronder.

Track: Kross & Furse Ft. Pletnum – Als Een Liedje

INFO:
Kross & Furse – Als een liedje, deze track is geproduceerd door Muz-IQ’s
producer “MoodSwingz” en de Muz-icians worden bijgestaan door
niemand minder dan “Pletnum” (Flow&Co).

Deze track is tot stand gekomen tijdens de BoothCamp van de Muze in eind
2013 waar er een reeks van tracks zijn opgenomen (waaronde “Meet The Kongs”, de eerste track van Kross KlankJatter & Furse).

Video: Lee-Yo – Eerste klas

INFO:
Rapper Lee-Yo was onlangs nog te bewonderen in de videoclip #Vannacht. Zoals aangekondigd zou de videoclip #EersteKlas uitkomen wanneer #Vannacht (Ft. Permanent, Mexxi, Davy & Yellow #MarvelGang) de 4000 views gepasseerd heeft. Speciaal voor jullie: De nieuwe clip, een lekkere beat en punchlines die om je oren vliegen! Welkom in de trein van Lee-Yo, vanaf nu ga je #EersteKlas! Pomp die tune, download die tune en blijf op het goede spoor. Laat een comment achter en promoot die shit.

L dubbel E Yo is te vinden op:
Instagram:
@LeeYoMusic
Twitter:
@LeeYoMusic
Facebook.com/LeeYoMusic
Soundcloud.com/LeeYoMusic
Youtube.com/duleeyo

Cameraman: Perry H
Script & Editing by Lee-Yo
Track mixed and mastered by MarvelGang Studio

Track: L CiANO – #HOUHETHONDERD

INFO:
Vandaag brengt L CiANO voor de verandering om jullie warm te houden voor de videoclips een echte BANGER genaamd: #HOUHETHONDERD (Prod. By Vano&Mossko). Van dit nummer komt uiteraard een videoclip. Laat je reactie achter en download de track. Veel luister plezier!

FREE DOWNLOAD: #HOUHETHONDERD
Twitter, Facebook, Soundcloud & Instagram:
@LCiANOTV

Follow Beatmakers Vano&Mossko On Instagram:
@Vanofonseca
@Mossko

Track: Conceptz – Tijd

INFO:
Tijd” is de 1e track die Conceptz los laat van zijn aankomende EP, die Bars & Respect 2 zal gaan heten. O.P.E. is verantwoordelijk voor de productie. In dit nummer verwoordt Conceptz dat iedereen zo gefocust is op de tijd, maar dat op de momenten wanneer hij met muziek bezig is, hij dit allemaal even kan ontsnappen. De door Wietske Lutgendorff ontworpen cover, is afgeleid van een schilderij van “Vadertje Tijd”.
Twitter:
@MrCONCEPTZ

Video: ZACK INK ft. Jana – Goed

INFO:
Vandaag release de Rotterdamse MC Zack Ink zijn nieuwe single ‘Goed’ waar hij word bijgestaan door de zangeres Jana de Rijcke. De single kende vandaag (11-02) zijn exclusieve debuut op radiozender FunX. Produced By: Southbeats| Mix & Master By: IAM20MASiON| Video: Apollo Divison.
Twitter:
@ZACKINK_
Instagram:
ZACKINKVideo: Ice Cube – Sic Them Youngins On ‘Em

Video: Problemchild – Niets te Klagen