in

12-Jarig jongetje steelt creditcard van zijn moeder en maakt een luxe reis naar Bali, Indonesië

Een 12-jarige jongen uit Australië stal de creditcard van zijn moeder en boekte een ticket naar Indonesië. Hij bleef 5 nachten in een vier sterren hotel voordat hij terug naar huis ging.

De jongen stal de creditcard van zijn moeder en begon zijn onderzoek. Hij ging op zoek welke vliegtuigmaatschappijen hem alleen lieten vliegen en boekte een vlucht. Hij loog tegen zijn oma zodat ze hem zijn paspoort zou geven en vloog naar Indonesië.

Toen hij bij het hotel aankwam loog hij dat zijn zus later kwam en dat hij alvast wilde inchecken. Hij overnachtte 5 dagen in het All Seasons hotel in Denpasar. Terwijl hij lekker in Indonesië zat waren zijn ouders in Australië bezig met hem als vermist op te geven. Zijn moeder werd geïnterviewd door Channel 9.

“There is no emotion to explain how we felt when we found he had left for overseas.”

Nu zijn er natuurlijk veel vragen over hoe hij 2 keer heeft kunnen overstappen zonder gecheckt te worden. Hij heeft overal self service desks gebruikt maar zelf was hij ook geschokt dat niemand hem wat vroeg.

“They just asked for my student ID and passport to prove that I’m 12 and that I’m in secondary school.”

Eenmaal aangekomen in Indonesië heeft hij een fiets gehuurd en is zo bij zijn hotel aangekomen.

“I sort of stuffed up because I got the deal cheap. It was great because I wanted to go on an adventure.”Eminem liet via Instagram & Twitter weten dat hij nu al 10 jaar sober is

De nieuwe VENOM trailer staat online en het is TE HARD voor woorden!