in

12 agenten te pas voor jongen die broodje at in bus

Iemand plaatste een hele opmerkelijke post op Facebook vandaag over een incident wat zich voordeed in Tilburg.

Het geheel gaat nu mega viral via Facebook omdat het echt helemaal nergens op slaat. Er moesten letterlijk 12 agenten aan te pas komen voor een magere tiener van hooguit 16 jaar oud die een broodje aan het eten was in een bus.

Lees ook: De jongen die een broodje at in de bus is 25 jaar, heet Timothy en dit is zijn verhaal

De buschauffeur wilde dat hij zijn broodje weg deed omdat het tegen de regels is om te eten in een bus. De jongen weigerde en de chauffeur belde zodoende de politie omdat hij zich niet veilig voelde. Man man man…..

De agenten passen in het begin zelfs meerdere malen de omstreden nekklem toe bij de tiener die zich een klein beetje verzet omdat hij het blijkbaar niet eens is met zijn arrestatie. Misschien is de jongen zelfs een beetje bang om mee te gaan? Wie weet wat er door zijn hoofd heen gaat op dat moment.

Dit was de capiton bij de post op Facebook:
Over onnodig politiegeweld gesproken.. Jongen wil broodje niet wegleggen, jongen doet, buiten het niet mogen eten in de bus, niks fout. Niet gescholden niet bedreigd niks.. buschauffeur belt toch politie en komen opdagen met 13 man!! Jongen verzet zich en krijgt flinke klappen… ronduit belachelijk hoe de politie hier optreed, totaal onnodig… schaam je..
Ik zat er vanaf het begin bij, en hij wilde zijn broodje niet wegleggen. Busschauffeur zegt ik ga niet rijden voordat jij je broodje weg legt. Dus busschauffer wacht 10 minuten tot ie eindelijk gaat rijden omdat de rest van de mensen in de bus gingen zeiken dat ie moest rijden. Toen heeft ie politie gebeld omdat hij zich “niet veilig” voelde. Dat is alles. En met zeiken bedoel ik niet bedreigen of uitschelden. Dr was niks om je “niet veilig” bij te voelen.
Dit is het resultaat ??SFB Update: Geen benzine om verdachten te vervoeren, zaak is uitgesteld

Mike Tyson gaat blijkbaar een heel album opnemen