in

11 K mensen keken het gevecht van Logan Paul vs KSI illegaal mee via de bril van deze gast

De rematch tussen KSI en Logan Paul was een langverwachte gebeurtenis, met duizenden mensen over de hele wereld die op het puntje van hun stoel zaten om de twee weer head-to-head te zien gaan.

Terwijl de meeste mensen gewoon hun PPV kochten en betaalden om het gevecht te zien, leken ongeveer 11.000 mensen erin geslaagd te zijn om het gratis mee te krijgen door naar de livestream te kijken door de reflectie op de bril van een andere YouTuber.

De bokswedstrijd vond gisteren plaats in het Staples Center in Los Angeles, maar degenen die niet aanwezig konden zijn, konden het grote evenement streamen op de streamingdienst DAZN. Helaas betekende dit dat iedereen zonder een DAZN-abonnement moest vertrouwen op updates van nieuwssites en tweets van degenen die konden kijken om erachter te komen wat er aan de hand was.

Het was ook heel erg sluw van de Youtuber om zijn stream in de lucht te gooien als een “reactie video” op het gevecht. Well played mate. Good job… LMFAO!

KSI won het gevecht middels een split desicion omdat Logan Paul strafpunten opgelegd kreeg voor een illegale move.De Power van Make-Up is real AF als je naar deze Before and After foto’s kijkt

Met het OhRoma-geurmasker kun je pornofilms echt ruiken