in

11 jarige jongetje brengt ondanks financiële problemen een gevonden portemonnee terug

“Wat je vindt mag je houden”, zegt men meestal, maar een klein ventje uit de Amerikaanse staat Wisconsin verraste iedereen, toen hij een portemonnee vol geld terugbracht naar de eigenaar.

Het gaat om Vince, een 11 jarig jongetje. Zijn vader had het coronavirus opgelopen en zat daarom zonder werk. De familie van Vince kreeg zowel financiële problemen als gezondheidsproblemen, wat dit verhaal erg mooi maakt. De eigenaar van het geld, Chase Dahlke, vreesde zijn portemonnee nooit meer terug te vinden, tot dat Vince voor de deur stond.

De eigenaar was ontroerd door zijn verhaal, dat hij besloot een inzamelingsactie te starten voor de familie van de 11 jarige Vince. Er is inmiddels bijna 10.000 dollar ingezameld.

Het filmpje van de bewakingscamera aan Chase’ voordeur werd op Facebook geplaatst als hulde aan de 11-jarige held. “Wow, wow, wow! Vince verdient alle lof,” schrijft Michelle Dahlke, die het filmpje heeft gedeeld.

Bekijk het filmpje hieronder:P.s: Ben je hier beland via de infinite scroll van onze website dan werkt dit filmpje waarschijnlijk niet. Ga terug naar de voorpagina of klik dit artikel direct aan.Temptation Island koppel Chris en Angela uit elkaar

Vrouw (27) hoest in tram naar controleurs en roept dat ze corona heeft