in

11 dingen die je moet weten over sex met een dame die ongesteld is

nrm_1414604832-160516458

1. Orgasmes kunnen krampen en symptomen van PMS verlichten
Tijdens een orgasme komen er heel veel endorfine vrij. Endorfine is gooooood, endorfine is happy ūüôā en goed tegen stress en pijn! Het tegen gaan van krampen met een orgasme verschilt natuurlijk per persoon. Krampen krijgen tijdens sex is natuurlijk niet cool. Sex met iemand die ongesteld is kan jullie ineens overkomen….

2. Menstruatiebloed is niet gevaarlijk voor de penis
Het is in 2015 nog steeds een taboe en voor sommige zal het ook zo blijven. Echter is het idee dat het bloed onrein is en allerlei schadelijke stofjes bevat die kunnen leiden tot ziektes of infecties dus helemaal onjuist. Dus nee, je penis valt er niet zomaar af.

3. Orgasmes tijdens menstruatie kunnen ervoor zorgen dat je meer bloedt
Sex tijdens menstruatie kan het cyclus dus versnellen. Het kan ervoor zorgen dat het bloeden spoedig verloopt en zo ben je er ook sneller vanaf.

4. Er zijn meer mensen die de rode zee bevaren dan je denkt
Uit onderzoek blijkt dat 30% van de vrouwen wel eens sex heeft gehad tijdens het ongesteld zijn. Dat zijn er 3 op de 10 (die daar eerlijk voor uitkwamen)

5. Het kan sex plezieriger maken
Er zijn vrouwen die sexueel heel erg gestimuleerd raken tijdens het ongesteld zijn. Deze vrouwen zijn tijdens het menstrueren veel gevoeliger dan normaal. Voor hun kan het dus een hele plezierige ervaring worden.

6. Het is een natuurlijke glijmiddel
Genoeg gezegd met het bovenstaande en geloof me, je zult geen glijmiddel nodig hebben #LOL

7. Je kan veel sneller ge√Įnfecteerd raken met een SOA
In nummer 2 gaven we aan dat het niet schadelijk is voor de penis. Dat is natuurlijk gebaseerd op vrouwen die 100% schoon en clean zijn van alle SOA’s. Is dat niet het geval dan ben je gewoon de lul. Het overdragen van een SOA is op deze manier bijna een sure thing.

8. Ja, zwangerschap komt voor na sex met iemand die ongesteld is
Er zijn genoeg cases waarin vrouwen sex hebben gehad tijdens hun menstruatie en zwanger zijn geworden. Het is een ingewikkeld verhaal maar het komt erop neer dat sperma 7 dagen lang kan leven daar binnen.

9. En nee, het kindje word niet met rood haar geboren als het gebeurd #SMFH
Wij weten niet wie deze mythe de wereld in heeft geholpen maar bruh…. come on bruh hahaha. Nee, ain’t gonna happen.

10. Bloed is niet moeilijk om schoon te maken, als je weet wat je doet natuurlijk
Google ieks als je witte lakens en favoriete bed goed naar de Malediven blijken te zijn. Bloedvlekken zijn makkelijker te verwijderen dan je denkt.

11. Laat het geen verplichting zijn #LOL
Niet iedereen houd ervan en deze post is dan ook niet bedoeld om mensen te overtuigen ofzo. Het is meer informatief bedoeld voor degenen die daar wel eens aan denken, gedaan hebben en zich afvragen wat de consequenties zullen zijn.Grootste TV blunder van 2015 tijdens Miss Universe presentator noemt verkeerde finalist winnares

Onderwereld in paniek na achterhalen versleuteling BlackBerry PGP door NFI